12. TKG PROGRAMI ÜYESİ MUHAMMED ERTURAN  TÜRK ALMAN TİCARET E SANAYİ ODASININ ANKARA ZİYARETİNE KATILDI

27-29 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO)  heyetinin Ankara ziyaretine katılan üç TKG üyesi,   29 Kasım 2013  Perşembe günü  heyetle birilkte TOBB'u ziyaret etti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen çalışma yemeğine TKG üyelerimiz 12. grup katılımcısı MUHAMMED ERTURAN, SÜREYYA İNAL  ve 14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN 'da katıldı.

TATSO heyeti Ankara'da bulundukları sırada Anıtkabir'i ziyaret ederek, ATA'ya saygı duruşunda bulundu. Program kapsamında;  Almanya Büyükelçisi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,  Ekonomi Bakanı  Zafer Çağlayan  ile görüşen heyet üyeleri devlet ve hükümet yetkilileri ile görüşmekten çok memnun olduklarını ifade ettiler.

29 Kasım 2013 Cuama  günü TOBB  Sosyal tesislerinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Emre YURDAKUL'un ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğine  katılan 12. dönem TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN  grup arkadaşlarını da temsil etmekteydi.

Almanya'dan 12. dönem TKG programına katılan MUHAMMED ERTURAN'ın (sağda) 29 kasım 2013 Cuma günü TOBB İkiz Kulelerdeki sosyal tesislerde  verilen öğle yemeğine katılması, aynı salonlarda 2011 Mayıs ayında gerçekleşen 12. TKG programı anılarının canlanmasına vesile oldu.

TATSO heyetinin programı TOBB-Ekonomi ve Teknoloi Üniveristesi ve hastanesi ile TEPAV ziyaretinide kapsamaktadır.