TKG ÜYELERİ  TÜRK-AŞMAN TİCARET VE SANAYİ ODASINI YÖNETİMİNDE GÖREV ALDI 

 

alt

28.11.2013 / Ankara

TOBB-Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Çalışma Yemeği, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Başkent Ankara'ya iki günlük bir ziyaret düzenleyen  Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) heyetinde Türkçe Konuşan Girşimciler Programı üyesi üç kişi bulunmaktadır.

14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN  (2. sırada sağdan 4.)   ve 12. TKG programı katılımcıları MUHAMMED ERTURAN (ön sırada sol başta),  SÜREYYA İNAL  (ön sırada Bakanın solunda)  TOBB'da düzenlenen çalışma yemeğine katıldıar. 

Çalışma yemeğinde  bir konuşlam yapan Hisarcıklıoğlu, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerinin gelişmesine büyük önem verdiklerini vurguladı. 

Toplantıya konuk olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, sermayenin aradığı güvenli ortamın Türkiye’de mevcut olduğunu söyledi.

TATSO Başkanı Rolf A. Königs da, “Türkiye ’siz AB bir yere varamaz. İmtiyazlı ortaklık gibi bir şeyi kabul etmek mümkün değil. Tam üyelik olmalı” dedi. ​

Haberin ayrıntılarına ve farklı ve fotoğraflara ulaşamak için TOBB Haber Arşivi linkini tıklamanız önerilmektedir. 

alt

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN (soldan 2.)  14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN (soldan 6.)  ve 12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL (soldan 9.)

 

alt

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN (soldan 5.)  14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN (soldan 9.)  ve 12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL (soldan 12.) çalışma yemeğinde  TOBB Başkanı ve Gümrük Ticaret Bakanı ile görüştü.