OSTİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ  ZİYARETİNDEN ÇOK MEMNUN OLAN 9. TKG HEYETİ YENİ BAĞLANTILAR YAPTI

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyeleri için 18 Ekim 2008 Cumartesi günü OSTİM Organize Sanayi Bölgesi  ziyareti düzenlenmiştir. 

17 Ekim 2008 Cuma günü  TOBB Merkezinde OSTİM İdare Merkezi’nin tanıtım sunuşunu yapan  OSTİM Yatırım AŞ Koordinatörü  Abdullah ÇÖRTÜ, OSTİM  Organize Sanayi Bölgesi ziyareti öncesinde katılımcıların sektörel isteklerini toplamıştır.

Bu isteklerden yola çıkarak  OSTİM çatısı altında örgütlenmiş olan  fabrikalar arasından konukların görüşmek istedikleri üreticilerle bağlantı kurularak,  18 Ekim Cumartesigünü yapılan toplantıya katılmaları sağlanmıştır.   

alt

OSTİM İdare Merkezinde yapılan ikili iş görüşmeleri çok verimli geçmiş ve çeşitli iş bağlantıları kurulmuştur. Konuk girişimciler ilgilendikleri sektörlerdeki fabrikaları ziyaret etmiş ve ayırntılı bilgi almıştır.

alt

Azerbaycan'dan PARVIZ BAKHSALIYEV (sol başta) + Irak'dan ADİL ŞÜKÜR MUSTAFA (soldan 2.),  HALİT MAYAS (soldan 3.) ve İBRAHİM ARAFAT (sağdan 3.) + Kosova'dan İRFAN FUSHA (sağdan 2.) + Afganistan'dan KHAN MURAT HAMIDI  (sağ başta) ve Özbekistan'dan ABDULHALİL VASİDOV   (arka sırada) OSTİM'de iş adamları iel buluştu ve yetkililerden bilgi aldı. 

alt

Bulgaristan'dan  SABHİHA MESTAN (sol başta) + Türkmenistan'dan DOVRAN BAYLIYEV (soldan 2.) + Makedonya'dan ERDOAN DZELADIN (sağdan 2.) ve Azerbaycan'dan  PARVIZ BAKHSALIYEV   (sağ başta) OSTİM'de toplantının açılışnı beklerken 

OSTİM'deki  lokantada düzenlenen  öğle yemeğinde OSTİM yöneticleri ve  iş yeri sahipleri konukların talepleri hakıında bilgi vermeye devam etmiştir.

Konuklar OSTİM'i tanımaktan ve aradıkları üreticileri bulmuş olmaktan duydukları memenuniyeti ifade etmişlerdir.