ADAPAZARI TİCARET BORSASI 9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ İÇİN FOLKLOR GÖSTERİLİ VE MÜZİKLİ AKŞAM YEMEĞİ DÜZENLEDİ

9. Türkçe KOnuşan Girşimciler Programına katılan  konuklar Bilecik'teki ziyaret programını  ve iş görüşmlerini tamamladıkta sonra  22 Ekim 2008 Çarşamba akşamı heyet otobüsüs ile Adapazarı'na hareket etmiştir.  Bilecik TSO Başkanı AHMET  ÖZÜNLÜ ve arkadaşları  heyete  bu yolculukta eşlik etmiştir.

alt

Bilecik TSO Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreteri  heyet otobüsü ile birlikte geç saatlerde Sakarya’ya kadar gelmişler ve Adapazarı Ticaret Borsası’nın verdiği akşam yemeğine katılmışlardır.  

9. TKG grubunu ve Bileceik TSO yetkililerini  Adapazarı Ticaret Borsasaı Meclis Başkanı Hüseyin OCAK , Yönetim Kurulu Başkanı Cahit  KILIÇ   ve Genel Sekreter Kamil ÖZKAN  karşılamış ve ağırlamıştır. 

Adapazarı Ticaret ve Borsası  yöneticileri konuk heyet üyeleri onuruna 22 Ekim 2008 Çarşamba akşamı Köprübaşı mevkiindeki bahçeli lokantada  akşam yemeği düzenlemiştir.

Adapazarı Ticaret Borsası yönetimi tarafından  düzenlenen  müzikli akşam yemeğine  başta Sakarya TSO Başkanı ve yöneticileri ile çevre ilçelerdeki SO başkan ve yöneticilerini de  davet ederek, konuklar onuruna geniş katılımlı bir  yemek  düzenlemeleri memnuniyetle karşılanmıştır.

Tarım ve hayvancılıkla ilgili konuklar hem yemek sırasında, hem de Borsa yöneticilerinin yönlendirmesiyle ertesi gün toplantılar sırasında gerekli bağlantıları kurma şansına sahip olmuşlardır.