9. TKG HEYETİ BİLECİK VALİSİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar Bilecik ziyareti  programı kapsamında Bilecik Valisini makamında ziyaret ederek tanışmış ve sohbet imkanı bulmuştur.

Yirmi iki ülke ve iki özerk bölgeden gelen kırk kişiden oluşan 9. TKG grubu Bilecik'te bulunduğu 22 Ekim Çarşamba günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet ÖZÜNLÜ’nün refakatinde  Bilecik Valisi Musa ÇOLAK'ı makamında  ziyaret etmiştir.

Vali MUSA ÇOLAK (sol başta)  + Türkmenistan'dan DOVRAN BAYLİYEV (soldan 3.)  + Bilecik TSO Başkanı AHMET ÖZÜNLÜ  (soldan 4.) + Türkmenistan'dan MURAT ANNAMUHAMMEDOV (arkada)  ve Irak'da HALİT MAYAS (sağ başta)  valilik makamında tanışma töreninde.

TKG Programı katıımcıları Bilecik Valiliği önünde anı fotografında buluştular.

Bilecik Valisi  MUSA ÇOLAK  konuk heyet üyeleri ile yakından ilgilenerek, Türkçe konuşan kırk iş insanını Bilecik'te görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir. Bilecik'in benzer programlar kapsamına daha sık alınması gerekliliğini vurgulaya Vali ÇOLAK, konuk girşimcileri yenien Bileceik'te görmek istediklerini belirtmiş ve Bilecik'teki firmalarla  ticaret yapmalarını önermiştr..

Vali Musa ÇOLAK heyet üyeleirnin davetini kabule ederek, Bilecik Kadın Girişimciler  Kurulu üyesi tarafında işletilen  şehir içi lokantada konuklar onuruna Bileceik TSO tarafından düzenlenen öğle yemeğine iştirak ederek, konuklarla sohbet etmiş ve sorularını yanıtlamıştır.