9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER  GRUBU ESKİŞEHİR VALİSİNE KAFTAN GİYDİRDİ

9. TKG  programı kapsamında Eskişehr'i ziyaret eden  Türkçe Konuşan Girişimciler heyetine Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliği yaptı.

Konuk girişimciler Eskişehir Ticaret Odasını 20 Ekim 2008  Pazartesi günü  ziyaret etmiştir.

Oda binasında gerçekleşen toplantı Oda Başkanı CEMALETTİN SARAR, yönetim kurulu üyeleri ve Oda Meclisi üyelerinin katılımıyla yapılmıştır.

Toplantı devam ederken, Oda’yı ziyaret gelen Eskişehir Valisi KADİR ÇALIŞICI de toplantıya katılmış ve heyet üyelerine hitap etmiş, Valiye Irak grubu tarafından bir kaftan giydirilmiştir.

Eskişehir Valisi KADİR  ÇALIŞICI (soldan 3.) Eskişehir TO Başkanı CEMALETİN SARAR (sağdan 2.) Irak temsilcileri ile kaftan  sunumu töreninde-

Aynı gün akşamı Eskişehir Ticaret Odası Binasının en üst katındaki Oda  lokalinde  konuk heyet onuruna düzenlenen akşam yemeğine  Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk GÜNAY,  Büyükşehir Belediye Başkanı  Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN’de iştirak etmiştir.