9. TKG PROGRAMI ÜYELERiNE İSTANBUL'DA DEİK EV SAHİPLİĞİ YAPTI 

TOBB tarafından  düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girİşimciler Programına katılan konuk heyet üyeleri için DEİK ev sahilpliğinde ikili iş görüşmeleri düzenlendi.

9. TKG üyeleri 24 Ekim 2008 Cuma günü İstanbul'da TOBB Hizmet Binasında Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu-DEİK'i ziyaret ederEk, bölge ülkelrine yönelik olarak kurulan iş konseylerinin faaliyetleri hakkında  bilgi almıştır.

Ayrıca konuk heyet üyeleri için DEİK İş Konseyleri yöneticilerinin katılımı ile bir çalışma yemeği düzenlenmiştir. Bu yemek sırasında kendi ülkelerinde iş yapan büyük şirketlerin sahipleri veya yöneticileri ile  aynı masada buluşan  konuk girişimciler birlikte iş yampa fırsatlarını değerlendirme şansı buldular.  

Öğe yemeğinin ardından DEİK üyelerinin ve ilgili şirketlerin davet edildiği ikili iş görüşmeleri  yapılmıştır. Çok sayıda firma yetkilisi ile görüşme fırsatı bulan TKG heyeti üyeleri bu toplantıdan çok memenu kalmış ve yararlı bağlantılar kurmuşlardır.

alt

Almanya temsilcisi EFENDİ AYGÜN (sağda)  ve Irak temsilcisi HALİT MAYAS  (solda)  DEİK İş Konseyi Başkanı ile Çalışma Yemeğinde görüştü.