9. TKG ÜYELERİ ESKİŞEHİR SANAYİ ODASINDA DÜZENLENEN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİNDE YARARLI BAĞLANTILAR  SAĞLADI

Türkiye Odalar ve Bordalar Biriği tafından düznelenen 9. TKG programına katılan konuk girişimciler Eskişehir ziyaretinden çok memnun kaldı ve yararlı sonuçlar elde etti.

Konuk heyet, 21 Ekim Salı günü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Eskişehir Sanayi Odasını ziyaret etti. Konuk heyeti Eskişehir SO  Yönetim Kurulu BaşkanıSavaş ÖZDEMİR ve Oda yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti üyeleri Eskişehir Sanayi Odası tarafından hazırlanan etkin programdan duydukları memnuniyeti belirterek, yöneticilere teşekkürlerini iletti.

alt

Romanya Osmanlı Türkleri  Derneğini temsilen 9. TKG programına katılan SEVİDAN KERİM  (solda)  ve  DURIYE AKKOYUM  (sağda)   Eskişehir So Başkanına Derneğin armalı tabağını ehdiye olarak sundu. 

Savaş ÖZDEMİR tarafından Eskişehir sanayisi ve oda faaliyetleri konusunda ayrıntılı bir sunum yapıldı. Bu toplantıda TKg üyelerinin Eskişehir Sanayi Odası ile nasıl işbirliği yapabileceği konusu üzerinde  ayrıntılı olarak durulmuş, konuk girişimciler Oda ile bağlantılı işler yapmaya davet edilmiştir. 

Odanın salonlarında düzenlenen ikili görüşmeleri çok başarılı ve verimli geçmiştir. Eskişehir’de ticaret ve sanayi odası tarafından ortak duyuru ile yapılan bu toplantılar yararlı olmuş, heyet üyeleri  ilgi alanlarına giren  konularda üretim yapan fabrikaları bizzat gidip görme şansı elde etmişlerdir.

Toplantı sırasında bazı heyet üyeleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanına ülkelerini temsil eden küçük hediyeler sunmuşlardır.

Savaş ÖZDEMİR  tarafından konuk heyete Oda’nın lokantasında  yöneticilerin de hazır bulunduğu bir öğle yemeği verilmiştir. 

alt

Yemeğin ardından Oda Başkanı Savaş ÖZDEMİR , heyet otobüsüne binerek Organize Sanayi Bölgesinin tanıtımını bizzat yapmıştır.

Heyet toplu olarak bisküvi makineleri fabrikası,  süt ürünleri üretim fabrikasını ziyaret ederek, yöneticilerden bilgi almış,  üretim hatlarını görmüşlerdir. Fabrika ziyaretlerinde heyet üyelerine çeşitli ikramlar yapılmıştır.