9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ESKİŞEHİR TİCARET BORSASINA KONUK OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan üyeler için  Eskişehir ziyareti düzenlenmiştir. Eskişehir programı kapsamında, Eskişehir Ticaret Borsasını ziyaret eden konuklara Borsadaki hububat alım satım işlemleri canlı olarak izleme olanağı sağlandı.  

 20 Ekim 2008 Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında, konuk heyeti Borsa Yönetim Kurulu Başkanı  Selim  ÖĞÜTÜR, Meclis Başkanı  Çetin SIZANLI ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılamıştır.

alt

TKG üyeleri Eskişehir Ticaret Borsası yöneticileri ile birlikte anı fotografında buluştular.

Eskişehir Ticaret Borsası işlem salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Selim ÖĞÜTÜR  tarafından konuk heyet üyelerine  Borsada yapılan işlemler ve Eskişehir Ticaret Borsasının  faaliyetlerini tanıtan bir sunum yapılmış ve seans salonunda gerçek bir seansın izlenmesi sağlanmıştır.

Bazı heyet üyeleri Eskişehir Borsa Başkanına ülkelerinin yerel özelliklerini  temsil eden hediyeler sunmuşlardır.

Borsa binasındaki lokantada eskişehir Ticaret Borsası  yöneticilerinin de katılımıyla konuk heyete bir öğle yemeği ikram edilmiştir.    

alt

Irak temsilcileri  MEZİT KASAPOĞLU (soldan 2.)   + HALİT MAYAS (soldan 3.)   SADİK THAMEN (sağdan 3.) 4  İBRAHİM ARAFAT (sağdan 2.) ve ADİL ŞÜKÜR MUSTAFA (sağ başta)  Eskişehir Ticaret Borsası Başkanına  hediye sundu

alt

Romanya temsilcileri  DURIYE AKKOYUM (solda) ve SEVİDAN KERİM (sağda)    Eskişehir  Ticaret Borsası Başkanına  Osmanlı Türkleri Derneğinin armalı tabağını armağan etti.

alt