ESKİŞEHİR TİCARET ODASI 9. TKG GRUBUNA  ESKİŞEHİR'DE  EV SAHİPLİĞİ YAPTI

9. TKG  programı kapsamında Eskişehr'i ziyaret eden  Türkçe Konuşan Girişimciler heyetine Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliği yaptı.

Konuk girişimciler Eskişehir Ticaret Odasını 20 Ekim 2008  Pazartesi günü  ziyaret etmiştir.

Oda binasında gerçekleşen toplantı Oda Başkanı CEMALETTİN SARAR, Odanın Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Meclisi üyelerinin katılımıyla yapılmıştır.

Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu’nun üyeleri de toplantıda hazır bulunmuşlar ve resmi programların ardından heyetteki 4  kadın konuk  için özel programlar düzenlemişlerdir.

Toplantıdan sonra, Eskişehir Ticaret Odasının ev sahipliğinde, İl Kültür Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen rehberler  eşliğinde konuk heyet için zengin içerikli  bir şehir turu düzenlenmiştir.

20 Ekim 2008 Pazartesi günü akşamı, Eskişehir Ticaret Odası  tarafından Odanın  binasının üst katında bulunan lokantada konuk heyet üyeleri için müzikli  akşam yemeği düzenlenmiştir.

Konuk heyetin Eskişehir ilini ziyareti yerel basında geniş ölçüde yer bulmuştur.