9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR SAKARYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ZİYARETİNİ ÇOK YARARLI BULDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları  Eskişehir ve Bilecik ziyaretlerini tamamlayarak 22 Ekim 2008 çarşamba gecesi Sakarya'ya ulaştı.

23 Ekim 2008 Perşembe günü Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarete dne konuklar, Oda ev sahipliğinde gerçekleşe ikili iş görüşmelerinden çok memnun kaldı.  Sakarya TSO üyesi üretici firmalarla yararlı iş bağlantıları kuran üyeler  bu vesile ile Sakarya'da karşılaştıkları üretim kapasitesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sakarya TSO'nu yeni  binasında yapılan toplantıya Oda Başkanı  EROL ÖZTÜRK, oda yöneticileri ve firma sahipleri katılmıştır. 

alt

Konuk heyet üyelerine Odanın ve Sakarya’nın tanıtılığı bir sunum izletilmiş ve Oda salonlarında bulunan "Sanayi Ürünleri Sergisi" gezilmiş ve ikili iş görüşmeleri yapılmıştır.  

Toplantılara sakarya Kadın Girişimciler Kurulu  üyeleri de iştirak etmiş ve konuk heyete  Bulgaristan, KKTC ve Romanya'dan katılan 4  kadın üye ile yakında ilgilenerek ev sahipliği yapmıştır.

alt

Sakarya TSO Başkanı EROL ÖZTÜRK, TKG programına katılan kadın üyeler  (Bulgaristan'dan SABİHA MESTAN (sağ başta) + KKTC'den NİYAL ÖZTÜRK  (sağdan 3.)  + Romanya'dan  DURİYE AKKOYUM (soldan 2.) ve SEVİDAN KERİM (soldan 3.) ile Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin tanışıp, kaynaşmasının önemli olduğunu vurguladı. 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ev sahipliğinde  düzenlenen ikili iş görüşmeleri çok verimli olmuş, taraflar biraraya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade etmiştir.

Sakarya TSO tarafından bir park içinde bulunan lokantada öğle yemeği ikram edilmiştir.

alt

Adapazarı OSB'deki Leventin Nakış ev tekstili  fabrikası ziyaret edildi.

Öğle  yemeğinin ardından konuk heyet üyeleri için Adapazarı Organize Sanayi Bölgesine bir ziyaret düzenlenmiştir.

Adapazarı OSB'de bulunan elektrik malzemeleri,  süt ürünleri  makineleri, konfeksiyon ve ev tekstili fabrikalarına toplu ziyaretler yapılmıştır.

alt

Sakarya’dan İstanbul’a giderken otobüste tüm katılımcıların görüşlerini mikrofondan tek tek açıkladıkları bir forum düzenlenmiş ve  seminerle ilgili ayrıntılı değerlendirmeleri alınmıştır.