16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARINI TOBB BAŞKAN YARDIMCISI FAİK YAVUZ VERDİ
 
16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar için TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen Sertifika Töreninde TOBB Başkan Yardımcısı Faik YAVUZ,  "Birlikte çalışarak daha büyük projelere imza atalım” dedi.
 
alt
-16. TKG programı katılımcılarını TOBB Başkan Yardımcısı FAİK YAVUZ ile aile fotoğrafında heyet başkanı Almanya'dan  EŞREF CAN TENLİK (sol başta)  Rodos temsilcisi GÜLER SARIHASAN (sağ başta) 
 
TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan Sertifika Töreni haberine ve fotograflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 
alt
Almanya grubu seritifikalarını FAİK YAVUZ'dan aldı. heyet Başkanı EŞREF CAN TENLİK (sol başta),   İBRAHİM HALİL ÇİFÇİ (soldan 2.), GÜLTEKİN DEMİR  (sağdan 2.) ve  CEM GÜLER (sağ başta). 
 
alt
Kazakistan temsilcileri  AIBEK KASKAROV (sol başta)  AIDOS NURZHANOV (soldan 2.), YERZHAN AZHİBEKOV (sağdan 2.)  ve  ADİL KURMANAYEV (sağ başta) Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı CÜNEY YAVUZCAN'a hediye sundu.
 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyeti kabulünde, “Birlikte, ortaklıklar kurarak bu bölgelere açılabiliriz. Türkiye’de yatırım yaparak Avrupa pazarına ulaşabilirsiniz. Avrasya bölgesinde yaşayan siz değerli dostlarımıza büyük görevler düşmektedir” dedi.​

alt

Kırgızistan temsilcileri; SHAMSHİBEK ERGESHOV  (sol başta) BAKYT DEGENBAEV (soldan 2.) ve  MİRBEK OKENOV  (sağ başta)  sertifika töreninde 
 
TOBB ile Dışişleri Bakanlığı’nın işbirliğinde 2005 yılından beri düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’nın 16’ncısı, 25 Kasım - 5 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul’da düzenlendi.
 
alt
 
Tacikistan''dan gelen katılımcılar   MUHAMMADZHON TURGUNOV  (solda) OTABEK RUZİEV (sağda)TOBB Başkan Yardımcısıs  FAİK YAVUZ'a kaftan ve kalpak armağan etti. 
 
23 ülke ve 3 özerk bölgeden 48 temsilcinin katıldığı TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara’da başladı. TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, programa katılan heyeti kabul etti. TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, kabulde yaptığı konuşmada, Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’nı 2005 yılından beri Dışişleri Bakanlığı’nın işbirliği ile düzenlediklerini söyledi. Programa bugüne kadar, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Asya ve Ortadoğu’dan, toplam 600 girişimcinin katıldığını belirten Yavuz, “büyük ailemizin güçlenmesine katkıda bulundunuz. 600’üncü katılımcı bu programda aramızda bulunuyor” dedi.
 
Faik Yavuz sözlerine şöyle devam etti: “Birlikte, ortaklıklar kurarak bu bölgelere açılabiliriz. Türkiye’de yatırım yaparak Avrupa pazarına ulaşabilirsiniz. Avrasya bölgesinde yaşayan siz değerli dostlarımıza büyük görevler düşmektedir. Birlikte çalışarak daha büyük projelere imza atmamız, hep birlikte dünya ekonomisine yön veren önemli bir ekonomik güç haline gelmemiz mümkündür”.
 
“TOBB olarak, yıllar içinde elde ettiğimiz tecrübeleri, şimdi siz kardeşlerimizle paylaşmak, birlikte el ele, hep birlikte ileriye yürümek istiyoruz” diyen Yavuz, “Bu buluşmaları da yeni bir vesile olarak görüyoruz. Böylece, aramızdaki dayanışma daha da artacak ve yeni işbirliği imkânları bulacağız. Sizlerin varlığıyla ve katkısıyla, kalıcı ve yapısal işbirliği ortamları kuracağımıza ve geliştireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Sertifika Töreni Çalışma Haber Sitesinde de yayınlanmaktadır. Çalışma Haber sayfasına ulaşmak için lütfen tıklayınız.