İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar, İran’ın Başkenti Tahran’da 30 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşen  ICCIA 18. Yönetim Kurulu Toplantısı, 15. Özel Sektor Toplantısı, 7. İşkadınları Forumu, D-8 Ticaret Odaları Federasyonu (FCCI) toplantısı ve 14. Ticaret Fuarı’na katıldı.​

Özel Sektör Toplantısı’nda konuşan ICCIA Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bu toplantıların, İslam iş dünyası arasında işbirliğinin geliştirilmesi için eşsiz fırsatlar sunduğunu, bu platformları İslam ülkeleri arasındaki ticari ve ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi için en etkin şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Haberin ayrıntılarına ve farklı fotograflara ulaşmak için TOBB web sayfasında yayaınlanmakta olan haber arşivini ziyaret etmeniz önerilmektedir.