10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR İSTANBUL'DA MÜZE VE SARAYLARI GEZDİ

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar  için İstanbul’da tekne ile 3 saatlik bir Boğaz gezisi düzenlenmiştir.

Ayrıca İstanbul’da Beşiktaş Deniz müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Yerebatan Sarayı, Ayasofya, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Meydanı ve Mavi Camii, Eyüp Sultan Camii, Piyerloti ve  Minyatürk Parkının rehber eşliğinde gezilmesi sağlanmıştır.

Programın son günlerinde kalan boş zamanlarda daha dar gruplar ile Sabancı Atlı Köşk Müzesi, Pera Müzesi,  İstanbul Modernin gezilmesi  ve devam etmekte olan  ünlü uluslararası sergilerin görülmesi sağlanmıştır.

alt

10. TKG heyeti Dolmabahçe Sarayında aile fotoğrafından buluştu.

 

alt

Irak'tan 10. TKG üyesi MUHANNAD JALAL ISMAEL- (ORHAN MARANGOZ)  Dolmabahçe Sarayı'na denizden girişi mümkün kılan  tarihi kapıda Marmara Denizi ve İstanbul Boğazı manzarasıdna saray ziyaretini belgeledi.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Erbil şehrinden katılan MUHANNAD JALAL ISMAEL- (ORHAN MARANGOZ)  yük ve kargo taşımacılığ ile , inşaat ve mobilya sektöründe  faaliyet gösteren şirkette üst düzey  yöneticidir. Türkiye'dei çeşitli firmalarla temsilcilik anlaşmaları bulunmaktadır.

Genel olarak programda katılımcılara yeterli boş vakit bırakılamadığı için kısa boşluklarda ve özellikle İstanbul’da akşam saatlerinde alışveriş merkezlerinin ziyaret edilmesi sağlanarak alışveriş  istekleri yerine getirilmiştir.

Sosyal etkinlikler ve müze ziyaretleri çok sayıda konuk tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. 

Beklentilerinin çok üstünde ağırlandıkları ve Türkiye’nin bilmedikleri, tanımadıkları bir çok yönünü bu vesile ile görmüş olmaktan duydukları memnuniyet konuklarımız tarafından  sıklıkla ifade edilmiştir.