10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLE RPROGRAMINA KATILAN KONUKLAR ANKARA I. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FABRİKALARI  ZİYARET  ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konukların Ankara'daki  en büyük organize sanayi bölgesini ziyaret etmesi sağlanmıştır. 

Konuk heyet üyeleri 27 Mayıs 2010 Perşembe günü Ankara Sanayi Odasının ev sahipliğinde Sincan'daki I. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etmiştir.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesinde konuklar Ankara Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Oya  GÖRKMEN ve Sincan I. Organize Bölge Müdürü İbrahim Hakkı ALPTÜRK tarafından karşılanmıştır.

alt

Konuklar 1. Organize Sanayi Bölgesinde iş ve inşaat  makineleri üreticisi  Hidromek fabrikasını ziyaret  ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Bölge yetkilileri ve Ankara Sanayi Odası uzmanları tarafından konuk heyete sunuş yapılarak her iki  kurum hakkında  tanıtım yapılmıştır.  Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan firmalar ve sektörler hakkında bilgi verilmiştir.

Katılımcıların kendi ilgi alanlarına göre özel olarak seçilmiş fabrikaları tek tek veya küçük gruplar halinde ziyaret etmesi sağlanmıştır.

Ayroca  tüm grup üyeleri  ile birikte  bazı büyük ve modern fabrikalar  ziyaret edilerek Türkiye ve Ankara’daki sanayinin ulaştığı  düzey konusunda heyet üyelerinin bilgilendirilmeleri sağlanmıştır. 

alt

Konuklar Termikel Fabrikasını ziyaret ederek, üretim hattını yakından görmüşler, firma sahiplerinden ve yöneticilerden bilgi almıştır.