GIDA FUARI NEDENİYLE  KKTC'DEN GELEN  HEYET KUEY IRAK YÖNETİMİ SANAYİ VE TİCARET BAKANINI İZYARET ETTİ

Erbil Agrofood 2013 fuarına katılan  KKTC'li TKG üyeleri, Ahmet Hastürk, Halide Gürün, Umut Oza, Kıbrıs Türk Sanayi Odası yetkilileri,  KKTC Ekonomi Bakanlığı Sanayi Dairesi yetkilisi ve Erbil Agrofood 2013 Fuarı'na katılan Kuzey Kıbrıs'tan diğer katılımcı işadamları ndan oluşan KKTC heyeti olarak, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Ticaret ve Sanayi Bakanı Sinan Çelebi'yi makamında ziyaret edip, görüştüler.

alt

5. TKG programı üyesi AHMET HASTÜRK (soldan 2.) ve 11. TKg programı katılımcısı  UMUT OZA (sağdan  3.)  Iraklı Bakan ile  yapılan görüşmeden memnun oldular.

Ticaret ve Sanayi Bakanı Sinan Çelebi, KKTC'li işadamlarının ziyaretinden memnuniyetini belirtip, Bakanlığın faaliyetleri  hakkında bilgiler vermiştir. KKTC heyetindeki girişimciler Irak'ta yatırım  yapma konusunda da çok faydalı bilgiler edinmiştir.

alt

11.TKG üyesi Umut OZA (sol başta)  + 12. TKG üyesi Halide GÜRÜN (soldan 2.) +  5. TKG programı katılımcısı Ahmet HASTÜRK  (arka sırada ortada)  Bakanlık ziyaretini  anı fotoğrafı ile sonlandırdılar.