Türkçe Konuşan Girişimciler Programının beş  farklı dönemine katılmış olan altı  TKG üyesi Erbil'de  güçlü bir ekip  dayanışması  örneği sergilediler.

Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan  gıda üretcisi üç üyemiz Erbil Agrofood 2013 Fuarına katılarak, firma saandlarını açtılar ve ürünlerini tanıttılar. Irak Kerkük Türkmen İşadamları Derneği  yöneticileri de Erbil Fuarına katılarak açılan standları gezdi ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

alt

Böylece  fuar alanında beş ayrı TKG programına katılmış olan altı  TKG üyesi biraraya gelmiş oldu. 

Erbil Agrofood 2013 Fuarında stand açan KKTC'li  TKG üyeleri ile buluşan Kerküklü TKG üyeleri grup arkadaşlarını Irak'ta görmekten çok memnun oldular. 

KKTC'den gelen 5. TKG üyesi AHMET HASTÜRK (sağ başta)  ile11. TKG programı katılımcısı UMUT  OZA (soldan 2.)  ve 12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN (sağdan 3.) kendilerini ziyarete gelen Kerkük'lü dostları KHALİD MAYAS (soldan 4.), KHALİD MEKNECİ  (sağdan 2.) ve 15. TKG üyesi  MUHAMAD TAHER (sol başta)  Erbil Agrofood 2013 Fuar alanında güçlü bir grup oluşturdular.

KKTC'den gelen TKG üyeleri Fuarda KKTC adına büyük bir stand kuruldu ve TKG üyelerimizin ürünleri bu stand içinde yer aldı.  Firma sahipleri de KKTC standını ziyaret eden konuklara  tanıtımlarını  yapma şansı buldu.  

Erbil Fuarında  bir araya gelen TKG Grubu üyelerini bilginize sunuyoruz:

AHMET HASTÜRK -KKTC  5. TKG programı katılımcısı

HALİT MAYAS - IRAK           9. TKG programı katılımcısı

UMUT OAZA - KKTC            11. TKG programı katılımcısı

HALİDE GÜRÜN - KKTC     12. TKg programı katılımcısı

HALİT MEKNECİ - IRAK     12. TKg programı kaılımcısı        

MUHAMAD TAHER - IRAK    15. TKG programı katılımcısı

TKG programlarını beş farklı dönemine katılmış olan girişimcilerin Erbil Fuarında biraraya gelmiş olması güçbirliğinin güzel bir örneği olarak TKG ailesinin tüm üyelerini memnun etmiştir.  Dayanışma örneği sergileyen dostlarımıza teşekkür ediyoruz. 

alt

Kerkük'ten fuara katılan TKG Üyeleri KKTC firmalarının standlarını ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.12. TKG üyesi KHALİD MEKNECİ (sağ başta), 9. TKG üyesi KHALİD MAYAS  (sağdan 2.) ve 15. TKG üyesi  MUHAMAD TAHER (sol başta)  11. TKG programı katılımcısı UMUT OZA'yı  Kahve standında ziyaret ederek, yakından ilgilendiler.