6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI ÜYESİ VALENTİNA UZUN, DÖNEM ARKADAŞI OYBEK KURBANOV'A ÖZBEKİSTAN'DA KONUK OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından 12-24 Nisan  2007 tarihleri arasında  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN,  dönem arkadaşı OYBEK KURBANOV'u  Özbekistan'da ziyaret etti. 

Oybek KURBANOV,  moldova'dan gelen bu özle konuk için çevre gezisi düzenledi ve renkli sofralar donattı. Geleneksel Özbek mutfağının seçkin örnekleri sunulan yemek  davetleri  uzun sohbetlere ve iş görüşmelerine uyugun ortamlar yaratmış oldu. 

alt

Valentina UZUN   (sağdan 2.)  ve Oybek KURBANOV (sağdan 3.)  soğuk havaya rağmen Özbekistan'ın doğal güzelliklerini ziyaret etti.  

alt

Oybek KURBANOV (sağ başta) 6. TKG grubundan dönem arkadaşı Valentina UZUN'un (ortada) Özebkistan'ı  ziyaret etmesinden çok memnun oldu. 

alt

6. TKG programını Moldovalı  üyesi Valentina UZUN  (sağda) dönem arkadaşı Oybek KURBANOV'un (solda) ev sahipliğinden çok memnun kaldı. 

alt

6. TKG üyesi Valentina UZUN  (sağdan 2.) dönem arkadaşı tarafından ikram edilen Özbek yemeklerinin eşsiz lezzetlerini çok beğendi.