9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA TÜRKMENİSTAN'DAN KATILAN DOVRAN BAYLIYEV  AZERBAYCAN'DA TKG ÜYELERİNE KONUK OLDU

TOBB tarafından düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Türkmenistan'dan katılan DOVRA BAYLIYEV, programdan sonra TKG grubu ile iletişimini sürekli kılmış ve güçlü tutmuştur.

DOVRAN BAYLIYEV, TOBB tarafından düzenlenen DTİK Kurultayları, İş Forumu vb nitelikteki etkinliklere  de düzenli olarak katılmakta ve her dönem TKG üyeleri ile tanışmaya özel önem vermektedir.  

alt

7 Şubat 2012 tarihinde iş fırsatlarını değerlendirmek amacıyla Azerbaycan'a bir ziyaret gerçekleştiren Dovran BAYLIYEV,  önce TKG üyesi arkadaşları ile haberleşmiştir.

Azerbaycan'daki TKG programı üyeleri Türkmenistan'dan gelen konukları ile yakından ilgilenmiş ve ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duymuşlardır. 

alt

9. TKG programı üyesi DOVRAN BAYLIYEV (sol başta),  ev sahipleri  7. TKG üyesi ŞAMİL HUBYAROV (soldan 2.) 6. TKG programı heyet başkanı Dr.  ELSHEN  ABULHESENLİ (ortada) ve  8. TKG programı üyesi  AZER  MAMEDOV (sağ başta)   şantiye ziyaretine  çay molasında anılarını pylştılar.

alt

9. TKG programına Türkmenistan'dan katılan DOVRAN BAYLİYEV (solda) ve 7. TKG programıa Azerbaycan'dan katılan ŞAMİL HUBYAROV (sağda)  2009 DTİK Kurultayı sırasında başlayan arkadaşlıklaraını geliştirme fırsatını değerlendirdiler.

DOVRAN BAYLİYEV arkadaşımıza 4 günlük  Azerbaycan Bakü ziyaretinin ayrıntılarını ve değerli anılarını bizimle paylaştığı için teşekkür ediyoruz.

 "Merhaba sevgili arkadaşlarım!

5 Şubat gecesi yani 6 Şubat 2012 sabahı saat 03.00 sularında Bakü sehrine uçak ile inmiştim. 
Başta ELNUR  JABBARLI Bey olmak üzere sizlerin sayesinde tanımış oldugum misafirperver dostalarım ELSHEN ABULHESENLİ Bey,  dönem arkadaşım PARVİZ  BAKHSALIYEV Bey, AZER MAMEDOV Bey, ŞAMİL HUBYAROV Bey ve MÜŞFİK HASANAOV Bey'lerin ev sahipliğinde AzerbaycanI, Bakü şehrinin gecesini gündüzünü görmüş ve gezmiş oldum.
 
Ziyaretim cok kısa oldu ama 4 günün gecesi gündüzü Azeri dostlarımız sayesinde unutulmaz ve dolu dolu geçti.
Elnur Bey ve Parviz Bey'lerin Bakü'de faaliyetde olan bitkaç tane hepsi birbirinden güzel, gezmeye ve girmeye deger mobilya mağazalarını gezmiş olduk. Havanın cok soğuk olmasına rağmen Elnur beyin yapmış olduğu  apartman inşaatını gezdik. Şamil beyin açılışa hazırladığı tamiratının son aşamasında olduğu restoran ve eğlence merkezi de görmeye değerdi. 
 Bakü'ye gelişimde ki tek hatam geleceğimi Cavit beye bildirmemistim ve gelmeden sadece 1 gün evvel Istanbula gittigi için çok sevdiğim dostum CAVİT  SADİGOV ile Bakü'de görüşemedik. Herkesi sevgi ile selamlıyorum."