5. TKG PROGRAMINA KKTC'DEN KATILAN AHMET HASTÜRK ERBİL AGROOFOOD 2013 FUARINDA KERKÜKLÜ TKG ÜYELERİYLE BULUŞTU

TOBB tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  KKTC'den katılan AHMET HASTÜRK geçen yıl olduğu gibi bu sene de Erbil Gıda fuarına katılarak, yöneticisi olduğu KKTC  Narenciye Birliği için yeni pazarlar araştırdı ve çeşitli iş görüşmeleri yaptı.

Erbil Agroofood 2013 kapsamında  Erbil  Dedeman Otelde düzenlenen ikili iş görüşmeleri, Iraklı ve Türk işadamları  için çeşitli bağlantılar yapma ve yeni işbirlikleri kurma fırsatı yarattı.

alt

KKTC'den 5. TKG yesi AHMET HASTÜRK (ortada) Erbil Fuarı sırasında Kerkük'ten gelen 12. TKG programı kataılımcısı KHALİD MEKNECİ  (solda) ve 9. TKG grubu üyesi KHALİD MAYAS  (sağda) ile görüşmekte memenun oldu.

Kerkük Türkmen İşadamları Derneği yöneticileri 9. TKG programı üyesi HALİT MAYAS,  12. TKG programı üyesi HALİT MEKNECİ  ve  15. TKG programı üyesi MUHAMAD TAHER Erbil Agrofood 2013 fuarını ziyaret etmek üzere geldikleri Erbil Dedeman Otelde düzenlenen ikili iş görüşmelerine de katılarak yararlı bağlantılar kurdular.  

Toplantı öncesinde Dedeman Otelinin terasında buluşan TKG üyeleri  Irak pazarının özelikleri hakkında sohbet ettiler.

alt

5. TKG Programı üyesi KKTC'den AHMET HASTÜRK (solda) ve 9. TKG üyesi Irak-Kerkük'ten HALİT MAYAS (sağda) Erbil'de buluştular. 

alt

15. TKG programı üyesi Irak Kerkük'ten MUHAMAD TAHER (sağ başta) + 9. TKG programı katılımcısı ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği başkan yardımcısı  HALİT MAYAS  (sağdan 2.) ve 5. TKG programına KKTC'den katılan AHMET HASTÜRK (soldan 2.) Erbil'deki buluşmada arkadaşlıklarını geliştiridler.