AZERBAYCAN GRUBU iSTANBUL'DA ARKDAŞLARI İLE BULUŞTU

İstanbul'daki fuarları ziyaret amacıyla, Bakü'deki Ticaret Müşavirliğince oluşturulan Alım Heyeti kapsamında  TKG programının Azerbaycanlı dört üyesi 25-30 Kasım 2010 tarihleri arasında  İstanbul'u ziyaret etti.

Bakü Ticaret Müşavirliğinde görev yapan ve 6. TKG programında  heyet başkanı sorumluluğunu üstlenmiş olan   Dr.  ELSHAN  ABULHASANLI, Romanya'dan 6. TKG programına katılan, dönem arkadaşı SELDA İSMAİLİ'nin  de  fuar heyetine katılmasını  sağlamıştır. 

27 Kasım 2010 Cumartesi akşamı  Yeşilköy'de  bir lokanta'a buluşan arkadaşlar  hasret giderdiler ve  yeni iş fırsatları hakkında görüşlerini atardılar. 

alt

6. TKG Grubu heyet başkanı ELSHAN  ABULHASANLI (sol başta) + Azerbaycan'dan  6. TKG grubu üyesi  ELNUR JABBARLI  (soldan 3.) ve Romanya'dan 6. dönem üyesi SELDA İSMAİL (sağ başta)  9. TKG grubu üyesi PARVIZ BAKHSALIYEV (sağdan 2.)  ve 10. TKG programı üyesi  SAMİR HUSEYNOV         (sağdan 3.)  TKG aile fotğrafında buluştular. 

TKG programlarına katılan  üyelerimiz iletişimlerini  sadece kendi dönem arkadaşları ile devam ettirmekle yetinmemektedirler.  Kendi ülkelerinden farklı tarihlerdeki TKG programlarına katılmış olan girişimcilerle de düzenli iletişim kurmak için çaba göstermektedir.

Benzer çabaları gösteren ve TKG ailesini sürekli birarada tutmak için özel emek veren dostlarımıza teşekkür  ediyoruz.