10. TKG PROGRAMI KATILIMCILARI DÖNEM ARKADAŞLARI  ERİNDA ZHUPANİ'NİN DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Arnavutluk'tan  katılan ERİNDA ZHUPANİ halen Arnavutluk-Tiran T.C Büyükelçiliğine bağlı Ticaret/Ekonomi Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktır. 

Erinda Zhupani doğumgününü 10. TKG programı sırasında Ankara'da grup arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

alt

25 Mayıs 2010 Salı günü 10. TKG heyeti onuruna TOBB-ETÜ Üniversitesinin sosyal tesislerinde düzenlenen Gala Yemeğinin sonunda konukların önünde sürpriz  doğum günü pastası  kesen ERİNDA ZHUPANİ'nin heyecanını grup üyesi arkadaşları paylaştı.

alt

Program tamamlandıktan sonra 10. TKG Programı katılımcıları  dönem arkadaşları Arnavutluk temsilcisi Erinda ZHUPANİ  (sağdan 2.) için samimi bir ortamda dogum günü kutlaması yaptı.

alt

Grup arkadaşları ERİNDA ZHUPANİ  (önde, sağ başta) için günlük programdan sonra Kent Otelde küçük bir kutlama düzenlediler.

alt

 

alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ (sağda)  dönem arkadaşı  Almanya temsilcisi SEMİH KURTULUŞ (ortada) ve TKG grubu moderatörü MERT ERMİŞ (solda) neşeli anlar paylaştı.

ERİNDA ZHUPANİ'nin doğum günü kutlamasına ait farklı fotoğraflara ulaşamak için TKG facebook sayfasından 10. gruba ait fotoğraf albümünün  ziyaret edimesi önerilmektedir.