10. TKG HEYETİ ÜYELERİ ANKARA KENT OTELDE  TANIŞTI VE GÜZEL ANILAR PAYLAŞTI 

alt

Soldan itibaren: Özbekistan, Kazakistan, Tacikistan ve İran temsilcileri Ankara'da konakladıkları Kent Otelin lobisinde kendi sektörel  bilgilerini paylaşma çalışması yaptılar. 

alt

Irak delegesi Balkanlar masasına konuk olmuş. Yaka kartları kahvaltıda bile takılı olunca, 10. TKG  grubu üyeleri arkadaşlarının  isimlerini hemen öğrendi.

alt

10. TKG grubu  Ankara Kalesi ziyaretinde  neşeli anlar paylaştı.

alt

Soldan itibaren :Karadağ (soldan 2.) , Azerbaycan, Kosova  ve Rusya (sağ başta) temsilcileri akşam yemeği için arkadaşlarını bekliyor.

TOBB  Girişimciik Facebook Grubunun sayasındaki 10. TKG albümüne bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Ukrayna'dan LARYSA BASKAN (solda) , Kırım'dan  SADIH TABAH (ortada)  ve Kazakistan'dan CANDOS  SULTASOV (sağda)'

alt

Yuınanistan-Batı Trakya'dan EROL AMET  (solda) ,Moldova'dan  MİHAİL CADJEBAS  (ortada) ve Romanya'dan  CELAL EDEN VAROL (sağ başta) TOBB'daki sertifika töreninden sonra terasta   hatıra fotoğrafı çektirdi.

alt

Heyet başkanı İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ (solda) Tacikistan temsilcileri NEKRUZ RAKHMONOV (soldan 2.) ve  KOBİLCAN HAYDAROV (sağdan 2.)  ile grup arşivi fotoğraf serisi için kamerya gülümsüyor.

alt

Klasik müzik eğiitmi almış olan  Azerbayca temsilcileri  SAMİR HUSEYNOV (ayakta)  BAHRUZ SALEHOV (piyanoda) Kent Otelde piyano başında mini bir konser vererek  hünerlerini sergilediler ve grup arkadaşlarına unutulmaz dakikakalar armağan ettiler.  

alt

Sırbistan-Sancak'tan Belediye Başkan Yardımcısı FARUK SULJEVİC (sağda)  Ekonomi Bakanlığındaki toplantıdan sonra memnuniyetini ifade etti.