10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLE RPROGRAMI HEYETİ İÇİN ANKARA TİCARET ODASI TARAFINDAN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMESİ DÜZENLENDİ

10. Türkçe Konuşan Girşiciler Programına katılan konuklar,  25 Mayıs Salı günü, ATO’da Dış İlişkiler Komisyon Başkanı MUSTAFA ALTINAL tarafından karşılanmıştır.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan SİNAN AYGÜN çok kısa süreli olarak salona gelmiş ve heyet üyelerin verdiği çok sayıdaki hediyeyi kabul etmiştir.  Örneğin; Heyet Başkanı işlemeli tabak hediye ederken, Afganlı konuklar kaftan giydirmişlerdir. 

alt

ATO Dış İlişkişler Komisyon Başkanı MUSTAFA ALTINAL (sol başta)  Afganistan temslcileri JAMSHİD SAEYDİ  (soldan 2.) ve ABDUL MOSADEQ ABDULWAHAB (sağ başta) kaftan giydirme töreninde ATO Başkanı ile. 

alt

10. TKG Programı heyet başkanı İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ (sağda) ATO Başkanını makamında ziyaret ederek,  özel yapım işlemeli tabak armağan etti. 

alt

Ukraya temsilcisi LARYSA BASKAN (sağda) ATO yöneticileirne hediye takdim töreninde  

Oda salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine ilgili sektörlerden yaklaşık 50 firma katılmıştır. Bu toplantı TOBB, OSTİM ve KOSGEB tarafından da kendi üye ağlarına duyurulmuş ve gelen başvurular bu toplantıya yönlendirilmiştir. 

alt

-10. TKG heyeti Ankara Ticaret Odasında 

alt

İran temsilcileri RASOUL BAGHBANORANDİ  (soldan 1.) ve  HOSSEİN ARİAN  (soldan 2.) ATO'daki ikili iş görüşmelerinde yoğun talepe karşılaştı.

alt

Arnavutluk'ta  T.C. Ekonomi  Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapan ERİNDA ZHUPANİ ATO'da ikili iş görüşmesinde Arnavutluk ile iş yapma fırsatları hakkında Ankaralı işadamlarına ve firma temsilcilerine  bilgi verdi.