9. TKG PROGRAMI KATILIMCILARI TOBB-ETÜ REKTÖRÜNE KONUK OLDU

alt

9. TKG programına Irak'ın başkenti Bağdat'tan katılan SADİQ KH THAMIR (sol başta) ve Kerkük temsilcisi KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS (soldan 2.), Romanya'nın Köstence şehrinden SEVİDAN CHERİM (sağdan 2.) ve Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den PARVIZ BAKHSALIYEV (sağ başta) TOBB ETÜ'de gerçekleşen sunumları ve dersleri ilgiyle izledi ve çok yararlı buldu.  

Türkiye Odalar  ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk heyet üyeleri  için 16 Ekim 2008 Perşembe günü TOBB ekonomi ve Teknoloji Üniveristesine bir çalışma  ziyareti düzenlenmiştir.

Program kapsamında, TOBB ETÜ ziyaret edilmiş ve konuk heyet Rektör TAHSİN KESİCİ  tarafından kabul edilmiştir. Bu ziyaret sırasında üniversitenin genel tanıtımı yapılmış, kampus gezilmiş ve Rektörlük tarafından heyete öğle yemeği vermiştir.

alt

9. TKG heyeti üyelerini  TOBB-ETÜ Rektörü Prof. Dr. TAHSİN KESİCİ  kabul etti ve yakından ilgiendi. Üniversitenin bölümlerini konuklara bizzat tanıttı.

Irak'tan HALİT MAYAS Azerbaycan'dan PARVIZ BAKHSALIYEV   Romanya'dan SEVİDAN KERİM   TOBB ETÜ ziyaretinde sunumları ilgiyle  izledi.

TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr TAHSİN KESİCİ konuklara Üniversiteyi tanıtan sunumu yaparak, sorularını yanıtladı.-

program kapsamında, TOBB-ETÜ öğretim üyelerinden  Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından  14 Ekim 2008 Pazartesi günü Birlik Merkezinde verilen “Genel İşletmecilik İlkeleri” konulu seminer konuklar tarafından çok yararlı bulunmuştur.  

Seminer sırasında Ramazan AKTAŞ'a kendi işletmelerive karşılaştıkları sorunlar  hakkında çeşitli sorular yönelten konuklar derse aktif katılım göstermiştir. Seminer sona erdikten sonra da konuk girişimciler Razaman AKTAŞ ile yeniden buluşmak, ve konuşmak istemiş, hatta ülkelerine davet etmiştir.