9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ANKARA SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarfaından  19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında  düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına yirmi iki ülke ve iki özerk bölgeden kırk kişi katılmıştır.

Konuk heyetin16 Ekim 2008 Perşembe günü Ankara Sanayi Odası’nı ziyareti sırasında Oda Başkanı  Nurettin ÖZDEBİR ve  Oda Genel Sekreteri Ahmet Mümin  YAŞAR’ın  katılımıyla bir açılış toplantısı yapılmıştır.

Irak heyeti ASO Başkanı Nurettin ÖZDEBİR'e kaftan hediye etti. MEZİT KASAPOĞLU (sol başta) + İBRAHİM ARAFAT (soldan 2.) + ADİL ŞÜKÜR MUSTAFA (sağdan 2.) ve HALİT MAYAS (sağ başta)

Ankara Sanayi Odasının Başkentin en önemli bulvarı olan Atatürk Bulvarındaki yeni binasında  gerçekleşe bu ziyarette konuklara ASO yetkilileri tarafından sunum yapılmış ve Oda faaliyetleri ve işbirliği olanakları hakkında bilgi verilmiştir.