9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUK İŞADAMLARI ATO'DA DÜZENLENEN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİNDEN MEMNUN KALDI

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar Ankara Ticaret Odasının ev sahipliğinde gerçekleşen  ikili iş görüşmelerinden çok memenun kaldı ve yararlı bağlantılar yapma olanağı buldu.

9. TKG programı katılımcılaraı 15 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette,  ATO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa DERYAL  tarafından karşılanmıştır.

ATo yöenticileri Konuk girişimcilerle yakından ilgilenmiş  ve taleplerini araştırarak ilgili firmalarla bağlantı kurmalarına yardımcı olmuştur.

Oda Meclis salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine ilgili sektörlerden Ankara kökenli 90’dan fazla firma katılmıştır.  karşılkılı yararlı bilgileri paylaşıldığı toplantı konusunda tararflar memnuniyetlerini ifade etmiştir.

KKTC'den NİYAL ÖZTÜRK (sol başta) ,  Romanya'dan SEVİDAN KERİM soldan 2.), Bulgaristan'dan SABİHA MESTAN  (sağdan 2.)  Romanya'dan DURİYE AKKOYUM (sağ başta) ve TKG Moderatörü  Moldova'dan ELENE SİRKELİ  (önde) 9. TKG grubunun  kadın girişimcileri olarak Ankara Ticaret Odasının ev sahipliğinden çok memnun kaldılar.

Irak'dan  HALİT MAYAS (sol başta),  Almanya'dan EFENDİ AYGÜN  (soldan 2.)  , Romanya'dan SEVİDAN KERİM  (soldan 3.)  Bulgaristan'dan SABİHA MESTAN  (sağdan 3.) , Romanya'da DURİYE AKKOYUM (sağdan 2.) Anlara Ticaret Odası  giriş lobisindeki  tarihteki Türk Devletlerinin Bayraklarını sergilendiği köşede naı fotoğrafında biraray geldi.

Bu toplantının bilgisi önceden  OSTİM ve KOSGEB tarafından da kendi üye  ağlarına duyurulmuş ve gelen başvurular bu toplantıya yönlendirilmiştir.