9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI ANKARA ESKİŞEHİR, BİLECİK VE İSTANBUL'DA  FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

9. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk heyet üyeleri  Ankara Sanayi Odası, OSTİM, Eskişehir Sanayi Odası, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası  ev sahipliğinde düzenlenen  fabrika ziyaretlerinde onlarca fabrika ziyaret edilmiş ve çok yararlı iş bağlantıları yapılmıştır. 

alt

Konuk heyet üyeleri Ankara'da OSTİM  Organize Sanayi Bölgesinde, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde, Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde ve Adapazarı Organize Sanayi Bölgesinde  çok  sayıda fabrikayı ziyaret etmiş ve çeşitli sektörlerde uygun iş ortakları ile yararlı görüşmeler yapmıştır.

alt

 

ANKARA'DA  FUAR ZİYARETİ

 

Aynı gün Ankara'da açık olan fuarlardan, Altınpark'da açılan "Mobilya ve Dekorasyon 2008 Fuarı" ile,  Atatürk Kültür Merkezinde düzenelenen "Artf& Craft Hediyelik Eşya Fuarı"nı ziyaret etmiştir.

alt

ANFA Fuar alanında  düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ziyaretinde  konuklar yerel basının sorularını yanıtlamış ve değerlendirmede bulunmıuştur.  Yukarıdaki fotoğrafta Romanya'dan SEVİDAN KERİM  (solda)  televizyon muhabiri ile söyleşi yapıyor

alt

Bulgaristan'dan  SABİHA MESATAN muhabirin sorularını yanıtlıyor.

İSTANBUL'DA FUAR ZİYARETİ 

24 Ekim 2008 Cuma günü konuk heyet üyeleri Yeşilköy'e bulunan  İstanbul Fuar Merkezinde  düznelenen "PROMOTÜRK  2008-Promosyon Ürünleri Fuarı"nı ziyaret ederek,  fuara katılan firmalarla görüşme yapmıştır.

alt

25 Ekim 2008 Cumartesi   günü konuk heyet üyelerinin  Yeşilköy'deki  İstabul Fuar Merkezinde açılan "MÜSİAD 2008: inşaat, mobilya, tekstil, gıda vb. Fuarı,  OUTDOOR &INDOOR 2008 : Reklam Çözümleri Fuarı,  MEDIST 2008 : Medikal Ürünler Fuarı  ve Ayakkabı Yan Sanayi  Fuarları ziyaret etmesis ağlanmıştır. Ayrıca Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde  açılan İSTANBUL AMBALAJ Fuarı  da  ziyaret edilmiş ve yararlı bağlantılar kurulmuştur.

alt

9. TKG heyeti Bilecik'de   mermer  fabrikasının tanıtım mağazasını ziyaret etti.  Irak temsilcisi KHALİD MAYAS mermer bağlantısı yaptı.