9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ ATATÜRK'ÜN MAZOLESİNE ÇELENK SUNDU

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 12- 29 Ekim 2008 tarihlerinde ülkemize gelen konuk girişimciler 16 Ekim 2008 Perşembe günü, "Türkçe Konuşan Girişimciler"   yazılı bir kuredele taşıyan çelenk ile Anıtkabir'i ziyaret derek Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler ANITKABİR'i ziyaret etmekten özel bri memnuniyet duydular ve duygulu anlar paylaştılar. 

alt

9. TKG grubu üyeleri Atatürk'ün manevi huzurunda saygu duruşunda bulunmakta heyecan ve gurur duydu. 

alt

KKTC temsilcisi ve 9. TKG grubu heyet başkanı ŞEVKİ METECİ, Anıtkabir Ziyaretçi defterine  dönem arkadaşları adına duygu ve düşüncelerini ifade eden bir mesaj yazdı.

alt

Almanya, Bulgaristan,  Irak, iran, Romanya ve Tacikista temsilcileri  Anıtkabir Aslanlı Yolda buluştu. 

alt

Resmi törenin ardından, konuklar Anıtkabir Müzesini gezerek, görevlilerden bilgi aldı. Müze mağazasındaki hatıra eşyalara yogun ilgi gösteren konuklar Anıtkabir'den yakalarında Atatürk rozetleriyle ayrıldı.

alt

9. TKG heyeti Anıtkabir'in sembollerinden Bayrak Direği merdivenlerinde grup fotoğrafı için toplandı.

Konukların özellikle resmi randevulu Anıtkabir ziyareti ve mozoleye çelenk koyma törenlerinden çok etkilendiklerini, bu ziyaretin ardından Komutanlık tarafından kendilerine verilen ziyaretçi belgesini çok önemsediklerini belirtmek gerekir.