10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER RPROGRAMI KATILIMCILARI İGEME TARAFINDAN SUNULAN İŞ YÖNETİMİ  DERSİNİ İLGİYLE İZLEDİ

Türkiye Odalar ve Borsdalar Birliği tarfından düzenlenen  10. türkçe Konuşana Girişimciler programı katlımcıları için düzenlenen çalışma programında;  Ankara'a bulundukları sırada çeşitli kurumların tanıtımlar, bilgilendirme toplantıları ve sunumlara yer verilmiştir.

Bu kapsamda,  25 Mayıs 2010 Salı günü İGEME Daire Başkanı Dr. Sevim YALÇIN tarafından Birlik Merkezinde verilen İş Yönetim Sistemi”   dersinin katılımcılar tarafından çok yararlı bulunduğu değerlendirme formlarının tetkikinden anlaşılmaktadır.

Özbekistan'dan ALİSHER KHAMİDOV (önde) + Almanya'dan SEMİH KURTULUŞ + (sağda) Irak'tan ÖMER TEVFİK MAYAS  (soldan 2.)  ve Sırbistan Sancak'dan SENAD KARIŞIK  (arkada sağda) İGEME  Daire Başkanı SEVİM YALÇIN ile sunumdan sonra hatıra fotoğrafı çekiminde biraraya geldiler.

Özbekistan temsilcileri (solda) ve Bosna Hersek'den  MİRZA MUHASİLOVİÇ (sağdan 3.) + Makedonya'sdan İDRİS DERVİŞİ (sağdan 2.) ile Kosova'dan ENİS CABRATİ (sağ başta) İş Yönetimiderisni ilgiyle izlediler.