16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR KISA SÜREDE ARKADAŞ OLDU VE SAMİMİ DOSTLUKLAR KURDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  25 Kasım – 05 Aralık 2012 tarihleri arasında  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde  düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına yirmiüç ülke ve üç özerk bölgeden  toplam kırkaltı katılımcı iştirak etmiştir

16. TKG Grubu üyeleri Ankara'da buluştukları ilk günden itibaren çok kısa sürede arkadaş  oldular ve samimi dostluklar başlattılar.

alt

16. TKG programına  Sırbistan'ın sancak bölgesinden katılanDENIS BAJRAKTAR 8solda) ve Rusya Federasyonu  Özerk Bölge Tataristan'ın başkenti Kazan'dan katılan  RUSLAN TUKAEV (sağda) TKG programına tanışarak dostluk geliştirdiler.

alt

Kazakistan'dan AIDOS NURZHANOV, YERZHAN AZHİBEKOV,  AIBEK KASKAROV, Irak'tan RASIM KHALEEL TAWFEEQ,  Bulgaristan'dan NİYAZİ KARATABAN  mola anını birlikte değerlendirdiler.

alt

Gece yolculuklarında heyet otobüsündeki  sohbet ortamı hareketliydi.

alt

KKTC'den FİKRİ ÖZALTIN (solda),  FUAT ATEŞ (ortada) ve Sırbistan'dan DENİS BAJRAKTAR dönem arkadaşları için kapanış eğlencesi düzenlendiler.

alt

16. Türkçe Konuşan girşimciler programına bulgaristan'da kataula TENZİLE OSMAN (solda)  ile Afganistan temsilcisi  (sağda) program kapsamında düznelene şehir turlarında ortak kültürel ldeğerleri yansıtan otantik detaylara özel ilgi gösterdiler.