16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU HEYET BAŞKANI EŞREF CAN TENLİK LİDERLİĞİNDE  DİNAMİK BİR PERFORMANS  SERGİLEDİ  

alt

16.TKG Heyet  başkanı Almanya'dan EŞREF CAN TENLİK (sağda) ,  Noel kurabiyelerini Rodos'ta pastane işleten GÜLER SARIHASAN'a grup üyeleri adına armagan etti.

16. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adasından katılan GÜLER SARIHASAN  (solda) katılımcı ve cömert yaklaşımı ve   şahane fotoğraf makinesini grubun kullanımına tahsis ederek daha ilk günden gönülleri kazandı. 

alt

Almanya'dan GÜLTEKİN DEMİR (sol başta), CEM GÜLER (soldan2.), Afganistan'dan SUAİD M. HANİF M.SHRİF (sağdan2.) ve MOHAMMAD HASHİM JURAQOL (sağ başta) 16. TKG Grubunun  aktif katılımcıları  TOBB'da yapılan ders ve sunumlar sırasında  ülke adlarına göre alfabetik sıralamada oturduklatı için kısa sürede dostluk geliştirme fırsatı buldular. 

alt

16. TKG Üyeleri  Ankara'da  Kent Otelde konakladıkları sırada her gece uzun saatler boyunca grup içi toplantılarda youldular. KKTC'den  Dr. SELÇUK ÖZCEADA  (ayakta)  dönem arkadaşlarına kendisini tanıtıyor.

alt

Grup içi tanışma devam ediyor. Trkmenista temsilcisi  YLYAS GARAJAYEV (ayakta)  çalıştıgı sektör hakkında bilgi veriyor.

alt

16. TKG Programına  Afgaistan'dan katılan MOHAMMAD HASHİM  BAYQARA JURAQOL  cömert renkli ve neşeli kişiligiyle kısa sürede grubun en alktif katılımcısı haline geldi.  Program süresince her ziyaret edilen kişi ve kuruma sundugu  kaftan ve kalpak  sayısı ile grup arkadaşlarının haklı hayranlığını kazandı.  Bu cömer yaklaşımı nedeniyel kendisie 16. TKG grubu adına teşekkür  ediyoruz.

alt

KKTC'den FİKRİ ÖZALTIN (solda) , Kosova'dan BERKANT CURİ (ortada) ve Sırbistan'dan DENİS BAJRAKTAR (sağda) kısa sürede yakın arkadaş oldular.

alt

16. TKG Programına Bosna Hersek'den katılan bilişim ustası  AMAR ADİLOVİÇ  program süresince başını bilgisayardan kaldıramadı. Dönem arkadaşları için sanal alemde özel bir BULUT yaratak fotografların saklanmasını sagladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

alt

Afganistan'dan MOHAMMAD HASHİM JURAQOL  ve İran'dan MAHDİ GHANAEI Manisa yolunda otobüsde arkadaşları için  neşeli anlar  yaşattılar.

alt

Arnavutluk  temsilcisiABDULLA FRAKULLİ  (sağ başta) , KKTC temsilcisi FUAT ATEŞ (sol başta) ve Tacikistan temsilcileri OTABEK RUZİEV  (sağdan 2.)  ve   MUHAMMADZHON TURGUNOV (soldan 2.) İstanbul'a DEİK salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerinde kendi sektörlerindeki işbirliği fırsatlarını konuştular.

alt

16. TKG heyetine İzmir'de ev sahipliği yapan Ege Bölgesi Sanayi Odası Uluslararası İlişkiler Şefi PINAR  ALPER (sağda) hazırlamış olduğu ayrıntılı ve verimli çalışma programı nedeniyle grup üyelerinin haklı takdirini kazandı. kendisine çok teşekkür ediyoruz.