16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER  FABRİKA ZİYARETLERİNDEN SONRA GECE  KÖRFEZDE FERİBOT YOLCULUĞU YAPTI

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında İzmir'e gelen konuk heyet üyeleri  için 29 Kazım 2012 Perşembe  günü  Ege Bölgesi Sanayi Odası ev sahipliğinde İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi  ziyareti düzenlendi.                     

OSB programı kapsamında gerçekleşen yoğun fabrika ziyaretlerini ardından konuk heyet üyelerini bir sürpriz bekliyordu.

 EBSO adına 16. TKG Grubua ev sahipliği yapan  Ege Bölgesi Sanayi Odası Uluslararası İlişkiler Şefi  PINAR  ALPER konukların İzmir  Körfezi geçişini feribotla yapması içi gerekli hazırlıkları önceden tamamlamış.

Yoğun toplantıların ve  fabrika ziyaretleirnin ardından İzmir Körfezindeki gece yolculuğu 16. TKG Grubu üyeleri için renkli bir ortam ve mola fırsatı sağlamış oldu.

alt

16. TKG programına katılan girişimciler  İzmir Körfezinde feribotun güvertesinde yorucu ama mutlu geçen bir günün samimi izlenimlerini grup  fotoğrafında belgeledi. 

alt

Almanya'dan GÜLTEKİN DEMİR (sağ başta)  EBSO'dan PINAR ALPER  (sağdan2.) Kazakistan'dan YERZHAN AZHİBEKOV (ortada) , Almanya'dan İBRAHİM HALİL ÇİFÇİ (soldan2.)  İzmir'e inmekte olan akşamın güzelllliğini feribotun güvertesinden izlediler.

alt

Almanya'dan İBRAHİM HALİL ÇİFÇİ (sol başta), Irak'tan    RASIM KHALEEL TAWFEEQ (ortada)  ve MUHAMAD N.JAFAR (sağ başta)  

alt

Kazakistan'dan YERZHAN AZHİBEKOV (ortada) ve Bulgaristan'dan TENZİLE OSMAN feribotta gece yolculuğunda dönem arkadaşlığınının samimiyetini grup üyeleri ile paylaştılar.  

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan FUAT ATEŞ (sağ başta) ve Afganistandan HASHİM JURAQOL (sol başta) samimi ve sıcak brri dostluk kurdu.