16. TKG PROGRAMINA KATILAN KONUK İŞADAMLARI İZMİR'DE FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Katılımcıları 29 Kasım-01 Aralık 2012 tarihleri arasında İzmir'i ziyaret etti.

Ege Bölgesi Ssanayi Odası  koordinatörlüğünde 29-30 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenen İzmir programı kapsamında  İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi  ve  Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi ziyaret edilerek tanışma ve tanıtım toplantıları düzenlenmiştir.

Konuk heyet üyeleri DİMES Meyve Suyu üretim tesislerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi almıştır.

alt

Şirket yetkilileri tarafından konuklara farklı tatlarda meyve suları ikram edilmiş, üretim hattı gezdirilmiş ve konukların soruları yanıtlanmıştr.

alt

Şirket yetkilileri tarafından konuklara farklı tatlarda meyve suları ikram edilmiş, üretim hattı gezdirilmiş ve konukların soruları yanıtlanmıştır.

Programları uyarınca, İzmir'de bulunan heyet Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan BTM üretim tesislerini ziyaret etti

Yalıtım şirketi BTM, 16'ncı Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 47 kişilik Türkçe konuşan girişimciler heyetini Kemalpaşa'daki üretim tesislerinde ağırladı.

alt

Fabrikayı gezip, yalıtım ürünleri ve Pazar hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret için BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmezşunları söyledi.

"Düzenlenen bu organizasyon ile ilgili olarak TOBB'ni tebrik ediyorum. Bu tür programlar sayesinde Türk dilini konuşan ülkeler arasında işbirliğinin artması, Türk dünyasının siyaset, ticaret, ekonomi ve enerji alanlarındaki imkânlarının görülmesi mümkün olacaktır. Heyetin BTM'yi ziyareti sırasında kurulan karşılıklı dostluk ülkelerimiz arasındaki birlik ve beraberlik duygusunun kurulmasına zemin hazırlamış, olası işbirlikleri için köprüler kurmuştur" dedi.

alt

16. Türkçe Konuşa girimciler heyetinin BTM yalıtım fabrikasını ziyaretine ilşkin haberin kaynağına ve görsele ulaşmak için BTM sayfasının linki için lütfen tıklayınız.