16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU  ÜYELERİ  ANKARA'DA  TÜRKÜ BARDA  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 16. Tükçe Konuşan Girişimciler Programına yirmiüç ülke ve üç özerk bölgeden katılan kırkaltı konuk girişimci, Ankara'da bulundukları sırada bir  gece dışarı çekerek, Başkanetin eğlence dünyasını görmek istedi.

Almanya'dan programa katılan heyet başkanı EŞREF CAN TENLİK liderliğinde  Kent Otel yakınlarındaki bir  türkü bara giden konuk heyet üyeleri müzik dinleyerek, kendi aralarında samimi bir ortamda  eğlendi.

alt

16. TKG Grubunun kadın üyeleri: İran'dan  ŞEHRAZAT REŞİDİNİA (sol başta)  Rodos'dan GÜLER SARIHSAN (ortada)  ve Bulgaristan'danTENZİLE OSMAN grup üyesi arkadaşlarının refakatinde  gece eğlencesine katıldı.

alt

Konuk girişimciler sabah saatlerindeki programlara vaktinde yetişebilmek için heyet başkanının önerisi ile  türkü bardaki eğlenceye  son verip,  gece yarısından  sonra  otele döndüler.  

alt

16. TKG programı katılımcıları Ankara'da Türkü Bar'da eğlenceli bir ortamı paylaştı ve arkadaşlık ortamını geliştirdi. KKTC' temsilcisi FUAD ATEŞ  (ayakta, sağda) grup arkadaşlarının ortama ısınmaları için özel çaba gösterdi. 

alt

16. TKG programına KKTC'den katılan FİKRİ ÖZALTIN (solda) eğlenceye eşlik ederken Almanya temsilcisi CEM GÜLER (sağda)  arkadaşlarının neşesine ortak oldu. 

alt

Ankara'da gece eğlencesine çıkan 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığını üstelenen  EŞREF CAN TENLİK (sağda) ve KKTC temsilcisi grubun neşe kaynağı  FUAD ATEŞ (solda) dönem arkadaşları için düzneledikleri kaynaşma  gecesinin  sonunda dostluklaraını bu  nostalji oğraf ile belgelediler.