10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI İÇİN DEİK İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLEDİ   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 20 Mayıs – 05 Haziran 2010  tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında  01 Haziran 2010 Salı günü TOBB'un istanbul Hizmet binasında DEİK (Dış Ekonomik İlşkiler Kurulu) ev sahipliğinde bir çalışma yemeği düzenlenmiş ve ikili iş görüşmeleri yapılmıştır.

01 Haziran 2010 tarihinde DEİK’e yapılan toplantıya Azerbaycan İş Konseyi Başkanı Cengiz GÜL ve DEİK Genel  Sekreteri Ufuk  YILMAZ   ev sahipliği yapmıştır.  Toplantıda DEİK tanıtım filmi izlenmiş ve Cengiz GÜL tarafından DEİK faaliyetleri konusunda ayrıntılı bir sunuş yapılmıştır.

alt

10. TKg programıa Ukrayna'da katılan LARYSA BASKAN (sağda) tarafından DEİK Genel Sekreteri UFUK YILMAZ'a (solda) bir hediye sunuldu. Afganistan'dan katılan girişimciler ise,  Azerbaycan İş Konseyi Başkanı CENGİZ GÜL'e  (ortada) Afgan kaftanı giydirdiler.

DEİK’de düzenlenen toplantıya 6. dönem grup başkanı KKTC TO  Başkan Yardımcısı Ramazan GÜNDOĞDU, 7. dönem grup başkanı  Azerbaycanlı Cavid SADİGOV ve eski katılımcılardan  Azerbaycan’dan 6. TKG grubu üyeleri Elnur JABBARLI ile Moldova’daN Valentina UZUN’da katılmış,  Türkçe Konuşan Girişimcik programının iş ve özel yaşamlarına getirdiği farklılıklar konusunda deneyimlerini paylaşmışlardır.  

Ufuk YILMAZ, bu açıklamalar dinlediğinde,  girişimcilik programına kurumsal bir yapı kazandırmanın yaralı olacağını, eski katılımcıların izlenimlerini de alabilmek için yakın tarihte özel bir çalışma yapmak istediklerini belirtmiştir. 

DEİK ilgili iş konseylerinin başkan ve üyelerinin katılımının yanı sıra Afganistan ve İran  Ticaret  Ataşesinin iştirakiyle ülke bazında masa düzeni yapılarak bir çalışma yemeği düzenlenmiştir.  Yemekte sonra DEİK tarafından davet edilen firmalarla ikili iş görüşmeleri yapılmıştır.

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Ukrayna'dan katılan LARYSA BASKAN'ın  DEİK yöneticilerine armağan sunuşuna ait fotoğrafa ulaşmak için linki tıklamanız gerekmektedir.

İstanbul TOBB Hizmet Binasında DEİK ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerine ait  fotoğraf için lütfen tılayınız.