10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI TOBB BAŞKANINA YEREL HEDİYELER SUNDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 20 Mayıs- 05 Haziran 2010  tarihleri arasında Ankra ve İstanbul illerinde düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları 24 Mayıs 2010 Pazartesi günü TOBB Başakanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ile görüştü.

TOBB Başkanı katılımcılara programa katılı sertifikalartınıverirken, konuk girşimciler TOBB Başkanına ülkelerinin yerel özelliklerini taşıyan çeşitli armağanlar sundu.

alt

Irak ve Bulgaristan temsilcileri TOBB Başkanlık kabul salonunda törenin başlamasını bekliyor.

alt

10. TKG Programına Türkmenistan'dan katılan DOVLETMYRAT ATABAYEV TOBB Başkanına yerel  müzik aleti sundu.

 

alt

Türkmenistan'dan BATYR JANİYEV TOBB Başkanına yerel başlık armağan etti.

 

alt

İran'dan HOSSEIN ARIAN sertifika töreninde TOBB Başkanına sedef işlemeli tabak sundu.

 

alt

10. TKg programına Ukrayna'da katılan LARYSA  BASKAN (sağda) Üniversitede Türkçe ek ders alarak mükemmel düzeyde Türkçe öğrenmiş.

alt

10. TKG programına Tacikistan'dan katılan genç girişimciler  KOBİLCAN HAYDAROV   (solda)  ve   NEKRUZ RAKHMONOV    (sağda) Tacikistan'ın mdenlerinin ve değerli taşlarını  işendiği ülke haritasından yapıla br tabloyu TOBB müzesine armağan ettiler.

alt

İran temsilcisi ve 10. TKG heyet başkanı RASOUL BAGHBAN ORANDİ dönem arkadaşları ile deneyimlerini paylaştı. 

Ukrayna temsilcisi LARYSA BASKAN'ın yahoo mail grubuna eklediği albümde  sertifika törenie ait fotoğraf da bulunmaktadır. 10. TKG Grubunun Sertifika Törenine ait  farklı bir detaya ulaşmak için bu linki tıklamanız önerilmektedir.