10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ ÜYELERİ  İÇİN İSTANBUL TİCARET ODASI İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLEDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girşimciler Programı kapsamında  ülkemizde bulunan konuk girşimciler için  31 Mayıs 2010 Pazartesi günü istanbul ticaret Odasını ziyaret etmiştir.

31 Mayıs Pazartesi günü konuk işadamları için İstanbul Ticaret Odasının ev sahipliğinde ikili iş görüşmeleri düzenlenmiştir.

Bu toplantı öncesinde Dış Ticaret Müdürü tarafından Türkiye’nin dünya ticaretindeki yeri  ve İstanbul TO’nın faaliyetleri  konusunda kısa bir sunuş yapılmış ve tanıtım filmi izlenmiştir. 

İkili iş görüşmelerine 100’den fazla  firma katılmış ve bu görüşmeler çok verimli geçtiği, izleyen günlerde devam eden  görüşme ve ziyaret trafiğinden de anlaşılmıştır. Süre yetersizliği nedeniyle bazı firmalar otele veya  DEIK’de yapılacak toplantıya davet edilmiştir.

alt

10. TKG heyeti İstabul Ticaret Odasının Eminönü'ndeki binasının girişinde grup  halinde.

Toplantıya katılan BANVİT yetkilinsin daveti üzerine Tacikistan ve Kazakistan’dan gelen 2 katılımcının günü birlik Bandırma’ya giderek üretim tesislerini görmeleri ve firma yetkileriyle  görüşmesi için gereli düzenlemeler yapılmıştır.          

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinden görüntülere ulaşmak için TKG grubuna ait özel  yahoo mail grubunun arşvine a Ukrayna temsilcisi Larysa Baskan tarafından eklenmiş olan albüme erişmek gerekmektedir.lütfen bu linki tıklayınız.