10. TKG PROGRAMI KATILIMCILARI KISA SÜREDE SAMİMİ DOSTLUKLAR KURMAYI BAŞARDI

20 Mayıs – 05 Haziran 2010  tarihleri arasında Balkanlar, Rusya, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere TOBB'un tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla "10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenlenmiştir.

Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen, bu programa Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen yirmiiki ülke + iki özerk bölgeden toplam kırkbeş katılımcı iştirak etmiştir. 

alt

Almanya'dan SEMİH KURTULUŞ (sol başta) + Bulgaristan'dan  FİKRET BAYRAM VELİ (soldan 2.) + Azerbaycan'dan  BAHRUZ SALEHOV (soldan 3.) ve SAMİR HUSEYNOV  (soldan 4.) + Irak'tan OMER RAFIK TEVFİK MAYAS  (sağ başta) Yunanistan Batı Trakya'dan  EROL AMET (sağdan 2.) Ankara Kent Otelde  akşam yemeğinde  program üzerinde çalıştılar. 

TOBB  Girişimciik Facebook Grubunun sayasındaki 10. TKG albümüne bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

 

Bulgaristan'dan TİMUR HALİOV  (solda) ve Yunanistan'dan  EROL AHMET (sağda) Ankara kalesindeki öğle yemeğinde eğlenceli anlaraı paylaştılar.

 

alt

Almanya'dan SALİH KARATEPE  (solda)  ve Rusya'dan ALEKSEY MOROZOV  (sağda) renkli kişilikleri ve sıcak yaklaşımları ile  10. TKG Grubunun kısa sürede kaynaşması için gereken ortamı oluşturdular. 

alt

10. TKG programının heyet başkanı iran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ (sağ başta) ve  Kazakistan heyeti ile Ekonomi Bakanlığı'nın bahçesinde dostluklarını aile fotoğrafı ile kayıt altına aldı.

alt

Ankara'ya program başlangıcından bir gün erken ulaşan Tacikistan temsilcileri NEKRUZ RAKHMONOV (sol başta) ve KOBİLCAN HAYDAROV (soldan 2.) Karadağ'dan gelen SENAD OKCU(sağ başta) ile  Başkent sokaklarında gece yürüyüşü yaparak kenti tanımaya çalıştılar.