10. TÜRKÇE  KONUŞAN GİRİŞİMCİLER  PROGRAMINA  KATILAN  KONUKLAR  ANKARA'DA  ATAKULEYİ  ZİYARET  EDEREK   EĞLENCELİ ANILAR  PAYLAŞTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar  23 Mayıs  2013 Pazar günü rehber eşliğinde yapılan Ankara gezisi sırasında ATAKULE'yi ziyaret  ederek, 360 derece dönen lokantayı gezdi ve  seyir terasından Ankara manzaralarını izledi.

10. TKG Grubu ATAKULE girişinde grup fotografı için biraraya geldi.

10. TKG Grubunun üyeleri 105 m. yükseklikteki  seyir terasında soğuk havaya aldırmadan aile fotoğrafı için toplandı.

10. TKG Grubunun Almanya, Azerbaycan, Makedonya, Kırgızistan ve Romanya temsilcileri ATAKULE'de dönen lokanta katında dinlendi.

Kazakistan, Tacikistan ve Tataristan  delegeleri grubun rehber hocası Hacettepe Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü öğretim üyelerinden  Dr. FATİH MÜDERRİSOĞLU (ayakta, sağ başta) ile birlikte dostluklarını anı fotoğrafı ile belgeledi.

Kazakistan'dan  SULTASOV CANDOS  (sol başta)  ve Kırgızistan'dan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (sağ başta)

Ankara'da bulunan ATAKULE'nin  giriş merdivenleri soğuk bir Pazar  sabahı 10. TKG üyelerinin neşesi ile şenlendi.

TOBB  Girşimciik Facebook Grubunun sayasındaki 10. TKG albümüne bu linkten ulaşmak mümkündür.

Özbekistan temsailcileri  BEKHZOD ALIMUKHAMEDOV (solda) ile  ALISHER KASIMOV    (sağda) seyir terasında bulunan dürbünü kullanrak Başkent Ankara'nın gelişme alanlaraını yakından  izledi.