10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR AZERBAYCAN'IN KURUCU CUMHURBAŞKANININ MEZARINI ZİYARET ETTİ

10. Türkçe Konuşan Girşiimciler Programına  katılan konuklar, Azerbaycan'da gelen grup arkadaşlarını yalnız bırakmadı ve hep birlikte Azerbaycan'ın  kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mehmed Emin Resulzade'nin Cebeci Asri Mezarlığı'nda bulunan mezarını ziyaret ederek, grup arkadaşlığı dayanışması gösterdi.

Azerbaycan'dan gelen katılımcılar BAHRUZ SALEHOV  (sol başta) ile  SAMİR HUSEYNOV (sağdan 2.) + Türkmenistan'dan DOVLETMYRAT ATABAYEV (soldan 2.) ve heyet başkanı  İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ  ve 10. TKG grubu Ankara'da Cebeci Asri Mezarlık alanında  yağmur altında yürüdü.

Azerbaycan'dan gelen katılımcılar BAHRUZ SALEHOV  (sol başta) ile  SAMİR HUSEYNOV (soldan 2.) Iraklı arkadaşları MUHANNAD JALAL ISMAEL (soldan 3.)  ile MOHAMMED ABDULRAHMAN TAHA ALSALİHİ (sağdan 2.) ve Almanya'dan SALİH KARATEPE (sağ başta)  ile birlikte Mehmet Emin Resulzade'nin mezarı başında birlikte dua etiler.

Merhum Mehmet Emin Resulzade'nin mezarına çiçek koyan 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu, Irak'tan gelen grup arkadaşlarının ezberden okudukları sureleri ve duaları  saygıyla dinledi.

10. TKG heyeti yağmur altında mezar ziyaret sırasında duygulu anlar paylaştı.