10. TKG HEYETİ DEVLET BAKANI FARUK NAFİZ ÖZAK'A KONUK OLDU

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar Devler Bakanı FARUK NAFİZ ÖZAK ile tanışmak ve sohbet ertmek imkanı bulmaktan çok memnun oldu. 

İran’dan gelen RASOUL BAGHBANORANDİ    ile özel tanışıklığı  ve dostluğu olan  Devlet Bakanı  FARUK NAFİZ ÖZAK, 24 Mayıs Pazartesi gece saat 22.00’de konukları kaldıkları  Kent Otelde ziyaret etmiş ve  konuklarla sohbet etmiştir.  

Sayın Bakan ve beraberindeki çalışma arkadaşları konuklarla yakından ilgilenmiş, sorularını ve taleplerini dinlemiştir.

Bu ziyaret sırasında bazı konuklar Sayın Bakana ülkelerini tanıtan yerel armağanlar sunmuşlardır.  Afganistanlı girşimciler Sayın Bakana kaftan giydirmişlerdir.

alt

Devlet Bakanı FARUK NAFİZ ÖZAK (soldan 4.) ve Forum fuarcılık şriketi sahibi  BİLGİN AYGÜN ( sağdan3.) 10. TKG grubu üyeleriyle birlikte  Kent Otelde hatıra fotoğrafında biraraya geldi.

.alt

İran'dan HOSSEIN ARIAN  (ayakta) Bakan ÖZAK'a   sedf işlemeli kutu hediye etti.

alt

10. TKG Grubu Devlet Bakanı FARUK NAFİZ ÖZAK  ile hediye takdim töreninde 

alt

Devlet Bakanı FARUK NAFİZ ÖZAK, İran, Irak, Kırım ve Azerbaycan delegeleir ile birlikte

Sayın Bakanın daveti üzerine, heyet üyeleri, aynı gün sabah dersini sunana KOSGEB yetkilileri ile birlikte  27 Mayıs 2010 Perşembe günü TOBB-ETÜ’ün karşısında Orman Bakanlığı  arazisi içinde bulunan Fevzi Hoca  tesislerinde verilen öğle yemeğine iştirak etmiştir.

alt

Bu yemekte iki AK Parti Milletvekili (birisi Sağlık Komisyon Başkanı) Toplu Konut İdaresi Başkanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürü, Spor Toto Genel Müdürü, ilgili  kurumların üst düzey yöneticileri hazır bulunmuştur. 

Bu yemek sırasında sayın Bakan erkek katılımcılara SARAR’dan alınmış, kravat, kadın konuklara ise eşarp  hediye etmiştir.

Devlet Bakanı tarafından  Söğützü mevkiindeki Köftecide verilen öğle yemeğinden görüntülere ulaşmanız için tıklamanız gerekmektedir.