TOBB'UN YENİ HİZMET BİNASI  İKİZ KULELERDE   MİSAFİR OLAN  İLK TKG GRUBU ÜYELERİ  10. DÖNEMİN KATILIMCILARI OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından  düzneşenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının Ankara aşamasındaki dersler ve sunumlar TOBB'un yeni hizmet binası İkiz Kulelerde  gerçekleşti.

15 Temmuz 2009  tarihinde  Bakanlıklar  semtinde bulunan eski binadan Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Bilkent kavşagında bulunan ikiz kulere taşınan TOBB, yeni binasında konuk olarak ilk olarak 10. TKG grubunu ağırladı.  

alt

Heyet başkanı RASOUL BAGHBAN ORANDİ ve 10. TKG grubu üyeleri TOBB İkiz Kulelerinin ön bahçesinde hatıra fotoğrafı için biraraya geldi.

alt

Karadağ'dan SENAD OKÇU (sol başta), Kazakistan'dan ASKAR SULEIMENOV (soldan 2.), Arnavutluk'tan ERİNDA ZHUPANİ (soldan 3.), Ukraynadan LARYSA BASKAN (soldan 4.), Kazakistan'dan ARSTAN JIENBAEV (soldan 5.), heyet başkanı İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ (sağdan 4.), Kosova'dan ENİS CABRATİ (sağdan 2.) ve Irak'dan MUHANNAD JALAL ISMAEL (sağ başta) İkiz Kulelerin terasında hatıra fotoğrafında buluştu.

alt

Almanya'dan SEMİH KURTULUŞ (sol başta), İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ (soldan 2.), 10. TKG programı asistanı MERT ERMİŞ (sağ başta) ve Almanya'dan SALİH KARATEPE (sağdan 2.) TOBB yemek salonunda öğle yemeğinde dostluk geliştirdi.

alt

Türkmenistan'dan  BATYR JANİYEV (solda), Irak'-Kerküktan  OMER RAFIK TEVFİK MEYAS  (soldan 2.), Irak-Musul'dan MUHANNAD JALAL ISMAEL (sağdan 2.)  ve TOBB'un  Avukatı YASİN   EKMEN sigara balkonunda sohbeti derinleştirdiler.