10. TKG PROGRAMI HEYETİ ÜYELERİ ANKARA KALESİ ZİYARETİNDE  UNUTULMAZ  ANILARI PAYLAŞTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin düzenlediği 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar 23 Mayıs 2010 Pazar günü Hacettepe Üniveristesi Öğretim üyesi Dr. FATİH MÜDERRRİSOĞLU'nun rehberliğinde  şehir turu yaptı.  

Bu gezi sırasında  konuk girşimciler Ankara Kalesini, Kurtuluş Savaşı Müzesini, Koç Sanayi Müzesini, Atatürk Orman Çiftiğinde bulunan Atatürk Evini, Ulus Meydanını gezmiş ve Cumhurbaşkanlığı Köşkü bahçesinde bulunan Atatürk'ü yaşamış olduğu müze evi ziyaret etmiştir.

alt

10. TKG heyetinin başkanı İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ  Rahmi Koç Sanayi Müzesi ziyaretini anı fotoğrafı ile belgeledi.

alt

10. TKG programı heyet başkanı İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ (sağda)  Azerbaycam'dan SAMİR HUSEYNOV   (ortada) ve Almanya'dan SALİH KARATEPE  (solda) Ankara Kalesinde

Ankara  Kalesinde bulunan Zenger Paşa Konağında konuklara öğle yemeği ikram edilmiştir. Tarihi Ankara evinin   tüm özelliklerinin korunduğu ve   etnografik eşyaların  sergilendiği bu özel müze lokantada  geçirdikleri zamandan ve ikramlardan  konuklar memnun kalmıştır.

alt

Makedonya'dan İDRİS DERVİŞ (sağda) + Azerbaycan'dan BAHRUZ SALEHOV  (sağdan 2.)  + heyet başkanı İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ (sağdan 3.)  ve Azerbaycan'dan SAMİR HUSEYNOV  (soldan 3.)  Zenger Paşa Konağında öğle yemeğinde-

alt

Türkmenistan'dan  BATYR JANİYEV'in yaşadığı heyacanı arkadaşları görüntüledi.

alt

Rusya, Tataristan ve Kazakistan  temsilcileri  pide kesme gösterisinin fotoğraflarını çekti.

alt

Grup içi değerlendirme toplantıları ve program detayları üzerinde çalışma her ortamda devam etti. Ankara Kalesinde Rahmi Koç Sanayi Müzesinin dinlenme  alanında  mini grup toplantısı yapıldı.

TOBB  Girişimciik Facebook Grubunun sayasındaki 10. TKG albümüne bu linkten ulaşmak mümkündür.