6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI ÜYELERİ DOSTLUKLARINI YILLARDIR BAŞARIYLA SÜRDÜRÜYOR

TOBB tarafından 12-24 Nisan  2007 tarihleri  arasında  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, istanbul ve Bursa illerinde gerçkleşti. 6. TKG Programına yirmi ülkeden otuzüç kişi katılmıştır. 

6. TKG Grubu üyeleri programdan sonra da çeşitli vesilelerle biraraya geldiler. Türkiye'ye gelecek olan üyeler mutlaka birbirleriyle haberleştiler ve kısa süreli de olsa görüşüp, hasret giderme olanakları yarattılar. 

6. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları, TKG üyeleri için kurulan iletişim gruplarından  Yaho mail grubuna  ve facebook grubuna aktif katılım göstermektedir.

Ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar biriği tarafından iki yılda bir düzenlenen  Dünya Türk Girişimciler Kurultayları, 60. Yıl Kutlama etkinlikleri vb toplantıların yanı sıra İstanbul'da çeşitli vesilelerle küçük gruplar halinde görüşmekten her zaman mutluluk duydular. 

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Moldova'dan katılan VALENTINA UZUN (sağ başta) ,  KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (ortada)  14 Haziarn 2008 Cumartesi günü tarihinde İstanbul'da Taksim Meydanında buluştu. 7. TKG programı üyesi Azerbaycan'dan 7. TKG dönemi üyesi (soldan 4.) CAVİD SADIGOV'un da bu toplantıya katılması TKG ailesinin samimi dostluğunun güzel bir örneğini oluşturdu.

alt

6. TKG grubu,10-11 Nisan 2009 tarihlerinde düzenlenen DTİK -Dünya Türk Girişimciler Kurultayına etkin katılım sağladılar ve Kurultaydan sonra yeni arkadaşları ile tekne turu yaptılar.  6. TKG üyeleri : Ayakta-arka sıra: Azerbaycan'dan ELSHEN EBULHESENLİ (sol başta),  VALENTİNA UZUN  (soldan 2.) SELDA İSMAİL (soldan 3.) ve RAMAZAN GÜNDOĞDU (ön sırada soldan 2.)  7. 8. ve 9. TKG grubundan yeni  arkadaşları ile güzel bir günü paylaştılar.

alt

6.TKG Grubu üyesi, Irak'tan Muhammed BAĞCIOĞLU'nun İstanbul'da  25 Eylül 2010 Cumartesi günü  yapılan dügününe Azerbaycan, KKTC, Moldova ve Romanya'dan 6. dönem üyeleri katıldı.

alt

6. TKG Programına Azerbaycan'dan katılan Elnur JABBARLI (ortada) İstanbul'da 9. grup üyeleri ile buluştu. Azerbaycan'dan PARVİZ BAKLASHİEV (solda) Irak Kerkük'ten 9. programa katılan KHALİD MAYAS (sağda)  İstanbul'da buluşup, yeni projeler üzerinde çalıştılar, görüş alışverişinde bulundular.

alt

6. TKG grubu Üyesi ve tüm gruplar sözcüsü KKTC temsilciis RAMAZAN GÜNDOĞDU (soldan 2.) , TOBB'un 60. Yıl kutlama etkinliklerinde TKG üyeleri ve TOBB Başkanı ile anı fotografından bir araya geldi.

10. Grupla tanışmak üzere İstanbul'a gelen ve DEİK İş Konseyi yöneticilerinin hazır bulunduğu Çalışma Yemeğine de  katılan  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun üyeleri  Moldova'dan VALENTİNA UZUN, KKTC'den RAMAZAN GÜNDOĞDU  ve Azerbaycan'dan ELNUR JABBARLI, 10. Grubu tekne turunda da yalnız bırakmadılar ve yeni grup  arkadaşlarına istanbul Boğazındaki tekne  gezisinde de eşlik ettiler.

alt

6. TKG Programı  üyelerinden Moldova'dan VALENTİNAUZUN ve Azerbaycan'dan ELNUR JABBARLI 10. TKG programı heyeti ile İstanbul Boğazında tekne turuna katıldılar ve eski arkadaşlar olarak  hasret giderdiler.