6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİMCİLER PROGRAMINA KOSVA'DAN KATILAN ABDÜLHAKİM İSMAİLİ  ARKADAŞIMIZI  KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞIYORUZ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 12-24 Nisan  2007  tarihlerinde Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programına Kosova'dan katılan ABDYLHAGİM  (ABDÜLHAKİM)  İSMAİLİ arkadaşımızı maalesef kaybetmiş bulunuyoruz.

Kederli ailesine ve yakınlarına  başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

alt

Kosova Türk Esnaf Derneği üyesi olan ABDÜLHAKİM İSMAİLİ,  inşaat malzemesi ticareti, taahhüt  ve genel ticaretle uğraşmaktaydı.  

Merhum arkadaşımızın oğlu FERDİ İSMAİLİ halen aynı sektörde çalışmaya devam etmektedir.  WOHNHOUSE şirketi olarak PVC doğrama alanında üretim ve satış konularında faaliyet göstermektedir.

Ferdi İSMAİLİ'ye GSM: 00 386 49 106 105 nolu telefondan ve e-posta: ferdi-sm@hotmail.com adresinden ulaşmak mümkündür.

6. TKG Grubunun değerli katılımcısı ABDÜLHAKİM İSMAİLİ'ye Allah'ta rahmet diliyoruz. Başta 6. TKG Grubu olmak üzere Türkçe Konuşan Girişimciler Programının tüm katılımcılarına başsağlığı diliyoruz. 

alt

ABDÜLHAKİM İSMAİLİ  (ikinci sırada, sol başta) Açılış Toplantısı öncesinde TOBB Binasının önünde Grup arkadaşları ile birlikte grup fotoğrafında yer aldı.

alt

ABDULHAKİM  İSMAİLİ,  (sağdan ikinci) TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programının Açılış Oturumunda kamu temsilcilerinin ve TOBB yöneticilerinin sunumlaraını ilgiyle izledi. 

alt

ABDÜLHAKİM  İSMAİLİ (ön sırada, soldan 2.) 6. TKG heyetinin Başbakan Müsteşarı ile birlikte  Başbakanlık koridorunda çekilen hatıra fotoğrafında yer aldı.

alt

ABDULHAKİM  İSMAİLİ (soldan 2.) Ankara  Ticaret Oodasında  düzenlenen toplantı sırasında  arkadaşlarının esprisine gülerken çok neşeli görünüyordu.

alt

ABDÜLHAKİM İSMAİLİ (sağ başta) 6. TKG programına  Balkan ülkelerinden katılan dönem arkadaşları ile birikte  TOBB'da sunumları ve dersleri dikkatle izledi.

alt

6. TKG programına Kosova'dan katılan ABDÜLHAKİM  İSMAİLİ  (sağda), Başbakanlık Müsteşarı  (halen AK Parti İstanbul  Milletvekili  olan ÖMER DİNÇER (solda) ile tanışmaktan memenun oldu.