11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR ANITKABİR'İ ZİYARET EDEREK SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında  ülkemizde bulunan konuklar, 19 Ekim 2010 Salı günü, "Türkçe Konuşan Girişimciler" yazısı taşıyan çelenk ile Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

alt

Konuklar özellikle resmi randevulu Anıtkabir ziyareti ve mozoleye çelenk koyma töreninden çok etkilendiklerini, bu ziyaretin ardından Komutanlık tarafından kendilerine verilen imzalı mühürlü “Ziyaretçi Belgesi”ni çok önemsediklerini vurguladılar.

alt

11. Türkçe Konuşan Grişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REZA KAMİ  görevli subaydan törenle ilgili bilgi alırken, heyet üyeleri saygıyla beklediler.

alt

11. TKG üyeleri ANITKABİR şeref defteri izma töreninde saygıyla beklediler.

alt

11. TKG programı heyet başkanı İran'dan REZA KAMİ Anıtkabir Şeref Defterine tüm katılımcılar adına bağlılık, sevgive saygı içerikli bir mesaj yazdı.

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar ATA'nın  huzurunda olmaktan kıvanç ve gurur duydular.

alt

11. TKG programına katılan konuk girişimciler  ANITKABİR merdivenlerinde grup fotografı için biraraya geldi.

alt

 Konuk heyet üyeleri ANITKABİR ziyaretinde ve saygı duruiunda  duygulu anlar yaşadı.

alt

ANITKABİR'in çevresi bir park olarak düzenlemmiştir. 11. TKG üyeleri çiçeklerle yapılmış Türkiye haritası önünde grup fotoğrafı için sıralandılar.

alt

Resmi törenin ardından, konuklar Anıtkabir Müzesini gezerek, görevlilerden bilgi aldı. Müze mağazasındaki hatıra eşyalara yogun ilgi gösteren konuklar, ülkelerine götürmek üzere rozet, kitap, belgesel içerikli DVD vb çeşitli hediyelik eşyalar satın aldılar.

alt