11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN  KONUKLARIN KONYA ZİYARETİNİN BASIN YANSIMALARI

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konukların 23 Ekim 2013 Cumartesi günü gerçekleşen Konya ziyareti  Konya yerel basınında  haber olarak yayınlanmıştır.

11. TKG Programı katılımcıları sanayi Odası ve Ticaret Bosrası ziyaretlerinin ardından Konya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını da görme fırsatı bulmaktan memnun oldular.

Konuk heyet üyeleri için Konya’da rehber eşliğinde yarım günlük, çok hızlı bir şehir turu yapılmış, Mevlana Müzesi, Alaattin Camii, II. Selim Cami, Alaattin Tepesi ve çevresindeki Selçuklu Sarayı kalıntıları,  Karatay Medresesi ziyaret edilmiştir.

Konya Sanayi Odası  tarfından düzenlenen ikili iş görüşmelerinin Merhaba Gazetesinde yayınlanan  haber için tıklayınız.

Konya Haber Gazetesi'nde yayınlanan haber örneğine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Manşet Gazetesinde yayınlanan haberin kupürüne bu linkten erişmek mümkündür.