11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI  FABRİKA ZİYARETLERİNDEN MEMNUN KALDILAR

TOBB  tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk girişimciler  21 Ekim 2010 Perşembe günü Sincan'da bulunan ASO I. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek bilgi aldı.

alt

Konuk heyetin Organize Sanayi Bölgesini ziyareti  sırasında Bölge Yönetim Kurulu  Başkan Vekili Fahrettin KÜRKLÜ ve Sincan I Organize Bölge Müdürü İbrahim Hakkı ALPTÜRK tarafından karşılanmıştır.

OSB yöneticileri konuklara I.Organize Sanayi Bölgesini tanıtan   bir sunuş yapılarak, ayrıntılı  bilgi vermiştir.

Yeni Bölge binasında gerçekleşen kabul sırasında, konuk heyetin ilgilendiği imalat sektörlerinin temsilcileri ile ikili iş görüşmeleri de düzenlenmiştir.

Katılımcıların kendi ilgi alanlarına göre özel olarak seçilmiş fabrikaları tek tek veya küçük gruplar halinde ziyaret etmesi sağlanmış ve tüm grup ile bazı büyük ve modern fabrikalar  ziyaret edilerek Türkiye ve Ankara’daki sanayinin ulaştığı  düzey konusunda heyet üyelerinin bilgilendirilmeleri sağlanmıştır.

Heyet üyelerine Ankara Sincan I.OSB'nin tanıtım CD’si, katalog  vb bir kit hediye edilmiştir.

alt

Akara Sanayi Odası Yayın Organı ASO Dergisi'nin Kasım-Aralık 2010 tarihli sayısının 84. sayfasında yayınlanan 11. TKG heyetinin ASO  I. OSB ziyaretine   ilişkin fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

OSTİM ZİYARETİ

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 22 Ekim 2010 Cuma günü Ankara'da, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde bir program düzenlendi.

Ziyaret kapsamında katlımcılar, OSTİM'in yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. OSTİM'in önde gelen  firmalarının sahipleriyle tanıştılar ve ikili iş görüşmesi kapsamında firmalarla biraraya gelerek, çeşitli fabrikaları ziyaret ettiler.

alt

Batı trakya temsilcisi HÜSEYİN KASAPOĞLU  (sağ başta)  ile Polatlı yolundaki ELİTE NATUREL meyve suyu fabrikasını ziyarete giden TKG üyeleri üretim hattını yakından gördüler ve yetkililerden bilgi aldılar. 

11. TKG grubu üyeleri  Ankar'ada Elite Naturel meyve suyu fabrikası ziyaretinden çok etkilendiler.

Bu ziyaret hakkında  www.bayposta.com internet istesinde yayınlanan habere ulaşmak için  linki tıklayınız.