11. TKG HEYETİ TÜRK İŞBİRLİĞİ VE KALKINMA AJANSI (TİKA)  ZİYARETİNDE BAŞKAN YARDIMCIS TARAFINDAN KARŞILANDI

TOBB tarafından 16-27 Ekim 2010  tarihleri arasında Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  yirmiki ülke  ve üç özerk bölgeden  katılan   kırkbeş  girişimci 20 Ekim 2010  Çarşamba günü Türk İşbirliği ve Kalkınma Ajansı (TİKA) Başkanlığını ziyaret etmiştir.

TİKA ziyaretinde konuk heyeti Başkan Yardımcısı Vekili,  Eğitim ve Kültür Daire Başkanı MEHMET YILMAZ kabul etmiş, konuk işadamlarına TİKA’nın tanıtımını yaparak, bölge ülkelerindeki faaliyetleri hakkında bilgi vermiştir.

11. TKG programına katılan konuk girişimciler TİKA yöneticilerine kendi ülkelrrindeki TİKA projelerini sordular ve desteklerle ilgili yeni talepler ilettiler.

Rusya'dan ALİSA BUROVA (sol başta), Bulgaristan'dan SEVINCH (SEVİNÇ) DAUDOVA KARAOGLAN (ortada)  ve Makedonya'dan AYFER İSLAM (sağ başta) TİKA toplantısı molasında ATATÜRK CD'leri ile hatıra fotoğrafında gülümsediler.

KKTC temsilcisi BURÇİN ÖZDENAK (sağ başta) TİKA toplantısındaki mola sırasında  Balkan ülkelerinden gelen konuklarla izlenimlerini paylaştı.

18 Ekim 2010 Pazartesi günü TOBB merkez binasında yapılan Açılış Oturumuna TİKA'yı temsilen katılarak, konuklarla tanışan  ve sorularını yanıtlayan TİKA Bölgesel Projeler Koordinatörü Yeşim BAKTIR TİKA  ziyaretinde konuk heyet üyelerine eşlik etmiştir.